FOTO by Instagram @shay.sullivann / @wellapro_dach / @lailapettersenhair

Njega kose

Apricot Crush Blonde – Hit boja za vrckasto ljeto

Una Lora Banjac 13. lipnja 2024.

Čak i sitna promjena može učiniti da vaš cijeli svijet postane drukčiji!

Nikada ne bismo smjeli podcijeniti razliku koju nova boja kose može napraviti kada je u pitanju promjena našeg cjelokupnog raspoloženja i estetike.

Čak i sitna promjena poput preljeva na kosi može učiniti da vaš cijeli svijet postane drukčiji, a kako se godišnja doba mijenjaju, boja naše kose jedan je od odličnih načina da pokažemo kako se osjećamo i što želimo dodatno istaknuti!

Ima li boljeg godišnjeg doba za promjenu od ludog ljeta?! Zasigurno ne.

Stoga vam predstavljamo Apricot crush blonde boju kose!

Na vrhu popisa ovogodišnjih ljetnih trendova nalazi se plavuša u boji tople marelice, preciznije rečeno narančasto-ružičasta plavuša koju od milja nazivamo apricot crush blonde.

To je zabavna i seksi boja koja izgleda prirodno i vrckasto pa se izvrsno slaže s nadolazećim sunčanim ljetnim razdobljem.

Iako, budimo iskreni – svi tonovi ružičaste i narančaste kose nikada neće izaći iz mode jer je ona uvijek uzbudljiva, odvažna i vrlo privlačna.

Ovom bojom dodat ćete dimenziju vašoj frizuri i outfitima, a ni komplimenti neće izostati. Nadalje, sama pomisao koliko dobro ovakva boja izgleda u kombinaciji s preplanulim tenom nas doslovce baca u trans!

Ako tražite inspiraciju i motivaciju za ljetnu promjenu, priložili smo nekoliko fotki koje će to zasigurno učiniti i koje ćete moći pokazati vašoj omiljenoj frizerki ili frizeru!