FOTO by Sotheby's

Obuća

Apple tenisice za 50000$! Netko?

admin 27. srpnja 2023.

Ako ste nedavno dobili na lotu možete si priuštiti novi par obuće...

U poznatoj aukcijskoj kući Sotheby’s upravo su na površinu isplivale ultra rijetke tenisice koje će ubrzati rad srca svim entuzijastičnim kolekcionarima koji moraju posjedovati najrjeđe predmete.

Radi se o ludom paru rijetkih i mitskih Apple Computers tenisica koje predstavljaju sveti kolekcionarski gral.

Izrađene po narudžbi za zaposlenike Applea, ove ultra-rijetke tenisice bile su jednokratan poklon na Nacionalnoj prodajnoj konferenciji sredinom 90-ih.

Proizveo ih je proizvođač Omega Sports i nikad nisu puštene u javnu prodaju, što ih čini vrlo kolekcionarskim i neobičnim predmetom za ljubitelje tenisica.

S pretežno bijelim gornjištem vidljiv je stari dugin Appleov logo na jeziku i bočnoj strani te je to ujedno i jedini detalj koji upada u oko.

Budući da nikada nisu dospjele u širu javnost, ovaj par tenisica jedan je od najopskurnijih koji postoji i vrlo je poželjan na tržištu preprodaje.

Iako je jedan posljednji put prodan 2020. godine za manje od 10.000 dolara, Sotheby’s traži nevjerojatnih 50.000 dolara za ovaj jedinstven par.

S obzirom na to kako je tržište tenisica značajno naraslo u posljednjih nekoliko godina, ne bismo se iznenadili da ih kupi bogati kolekcionar ili entuzijast marke Apple.

Cipele su navedene kao potpuno nove s originalnom kutijom i dodatnim crvenim vezicama, što ih čini još privlačnijima.

U kakvom ludom svijetu živimo ništa čudno da su tenisice već prodane, ali ako kojim slučaju nisu, a vi imate pedeset tisuća dolara viška, možete ih kupiti na službenoj Sotheby’s web stranici.