FOTO by sunnylife.com.au

Zabava

Aperol Spritz – ovoljetni pobjednik među luftićima!

Viktoria Mikulić 14. srpnja 2022.

U narančastoj boji, svi će pogledi biti usmjereni ka njemu, bez obzira nalazili se na pool partyju ili na nekoj egzotičnoj pješčanoj plaži…

Gin je proglašen omiljenim ženskim pićem, tu definitivno nema dileme ni pogovora, stoga ni mi nećemo proturječiti ovoj izjavi. No moramo priznati, jedno piće mu opasno konkurira, cijenjeni Aperol Spritz. U narančastoj boji, pomalo gorkastog okusa, u kombinaciji s ledom neprocjenjivo je iskustvo i osvježenje tijekom užarenih ljetnih dana.

aperol spritz luftić

Aperol Spritz – klasik među koktelima i miljenik ženskih ljetnih pića!

Kada dođete u Italiju, primijetit ćete u svakom baru, gotovo na svakom drugom stolu barem jedan Aperol Spritz. Iako je riječ o alkoholnom piću, nakon posla i napornog dana, Talijani kažu da ništa ne paše bolje od toga, a kako nam se čini, i mnogi Hrvati bi se složili sa spomenutom izjavom. Kombinacija prosecca, mineralne vode i Aperola čini nevjerojatni spoj koji bi osvojio svačije nepce.  

aperol spritz

APEROL SPRITZ LUFTIĆ U JARKOJ NARANČASTOJ BOJI I ČAŠA OMILJENOG PIĆA U RUCI – NAŠE LJETO JE POČELO!

U čast ovom ukusnom piću, pronašli smo najbolji accessories za plažu i pool partyje. Već smo ranije predstavili gin i rose luftiće, a sada je vrijeme za Aperol Spritz napuhanac u jarkoj narančastoj boji.

spritz luftić ljeto

Osim što izgleda baš poput prave boce, kao finalan touch tu je i natpis SUMMER SPRITZ kao i jastučić u obliku naranče. Ako se i vi ovog ljeta u potpunosti želite prepustiti uživanju, a pritom ste i ljubitelj Aperol Spritza, što da vam kažemo nego da otplovite na ovom jedinstvenom napuhancu uz čašu Aperola u ruci. Pssst. Samo pripazite da ne izlazite iz vidokruga obalnoj straži…

Njegova cijena iznosi $79.99, a ponaći ga možete na sunnylife.com.au!