FOTO by Mohito

Moda

Aperol narančasta je ljubimica ljeta! 10 komada iz Mohita to i potvrđuje!

Viktoria Mikulić 12. lipnja 2023.

Upečatljiva boja koja će vas istaknuti u masi…

Uz gin tonik i mohito, još se jednog pića nijedno ljeto ne možemo zasititi. Ako netko zna kako uživati u životu uz dobru hranu i piće, onda su to Talijani, stoga je njihov Aperol Spritz jedno od pića koje nam uvijek podigne raspoloženje, osvježi nas u vrućim ljetnim danima i savršen je rekvizit za naše Instagram selfieje.

S tom mišlju na umu, potražili smo odjevne kombinacije u aperol narančastoj boji koje će se stopiti s kultnim pićem. Mohito nas u tom pogledu nije razočarao. Upravo su lansirali novu ljetnu kolekciju odjevnih komada, od haljina, bluzica, kombinezona do suknji i hlača, sigurni smo da će barem jedan od ovih narančastih odjevnih predmeta biti po vašem ukusu. Ovaj poznati high street brend daje vam mogućnost nošenja matching setova, kao i kombiniranje s drugim komadima.

Pozdravimo početak sezone ispijanja koktela uz odjeću u boji Aperola!

Ako se pitate koju boju nositi s narančastom, vjerujte da ju je zaista lako upariti. Kobaltno plava i jarka narančasta, narančasta i ružičasta ili narančasta i žuta rezervirane su za osobe koje se vole istaknuti u masi. Ako pak želite suptilniju verziju, onda uparivanje narančaste s traperom funkcionira sjajno!

Gdje god odjenuli Mohito narančaste novitete, bit ćete primijećeni na svakom koraku. U nastavku pogledajte galeriju zajedno s cijenama: