FOTO by Instagram @polishedpinkiespro / @ __abigails_nails__ / @lindseysbeautylounge1

Ljepota

Aperol manikura – must have trend za naše noktiće

Una Lora Banjac 18. lipnja 2024.

Uvijek ludi za Aperolom!

Svježe citrusne nijanse tu su da nam uljepšaju ljeto i svi znamo da ništa nije bolje od svježeg kompleta ljetnih noktiju, a s obzirom na to da je ovo sezona Aperol noktiju, mi ne možemo dočekati našu sljedeću manikuru!

S obzirom na to da i ptice na grani znaju da nam je Aperol Spritz omiljeno ljetno piće, preporučujemo da ove godine iskombinirate svoje nokte s omiljenim koktelom i bogatim narančastim nijansama.

Od zamršenih segmenata oslikanog voća do neobičnih pojedinačnih uzoraka na svakom noktu, u ovom trendu postoji dizajn koji odgovara svakoj ljetnoj aktivnosti i svakom ukusu.

View this post on Instagram

A post shared by Vanity Projects (@vanityprojects)

Narančasta je tako zabavna boja i može se nositi na razne načine, a neon fluorescentnu narančastu najradije biramo za ljetnu sezonu jer se najljepše slaže s preplanulim tenom i našim ljetnim moodom.

Ako više volite ‘mekši’ završetak, upotrijebite upečatljivi narančasti lak za nokte kao akcentnu boju ili koristite suptilnu nijansu breskve za cijeli nokat.

No jedno je sigurno, s narančastim francuskim vrhovima, polumjesecima, asimetričnim vrhovima ili valovitim dizajnom ne možete pogriješiti. Nadalje, kromirani pigment ili nadlak također će vašim noktima dati prekrasan glazirani izgled.

S toliko mnogo opcija koje možete izabrati, priložili smo nekoliko manikura inspiriranih Aperolom za vaš sljedeći termin…

Vjerujemo da je novi trend Aperol noktića spreman za odabir na vašem sljedećem terminu za nokte!