FOTO by PIWEE

Moda

Anti-LEGO papuče za bezbolno hodanje po kockicama!

Daria Lovrić 04. listopada 2023.

Onaj tko je stao na LEGO kockicu, složio bi se da je to jedan od najgorih osjećaja ikada!

Svi koji kod kuće imaju djecu koja se vole igrati s LEGO kockicama znaju da je koračanje po LEGO kockama slično hodanju po iglama ili sićušnoj nagaznoj mini. Koliko god se trudili objašnjavati da se igračke nakon igre slažu u kutiju, uvijek će se na podu pronaći barem jedna kockica koja će nam u rano jutro prije kave „poželjeti“ dobro jutro.

LEGO papuče 1
LEGO papuče

Budući da je svaki blok prekriven rubovima oštrim poput igle i izrađen od ultra tvrde plastike, LEGO kockice su savršen način obrane od lopova, međutim velika pošast i za nas. Ipak, LEGO se udružio s francuskom reklamnom agencijom Brand Station u proizvodnji ograničene serije Anti-LEGO papuča koje su dizajnirane tako da vam omoguće bezbolno hodanje po kockama.

LEGO papuče 2

Naime, papuče su izrađene od ultra-guste memorijske pjene i imaju gumeni potplat koji sprječava oštre rubove da ikada dođu u dodir s vašim osjetljivim stopalom. Ostatak je prekriven mekim materijalom tako da vaša stopala mogu osjetiti topli zagrljaj ugode umjesto hladnog zagrljaja smrti.

LEGO papuče 3

Papuče su zapravo osmišljene kao način privlačenja kupaca na web stranicu LEGO France, a lansirano je samo 1500 pari papuča. Izrađene u legendarnoj crvenoj i žutoj LEGO boji, papuče su bile dostupne samo u Francuskoj.

Vjerujemo da se mnogi roditelji pitaju hoće li ove papuče za sprječavanje boli konačno biti dostupne u cijelom svijetu. Držimo fige!