Ante Vrban preuredio najslađu prodavaonicu u Splitu!

Viktoria Šafranić 12. lipnja 2017.

Čudesni Krašev čokoladni svijet na Pjaci u srcu Splita

Bonbonnière Kraš u Splitu postoji gotovo pola stoljeća i ima dugu i uspješnu tradiciju. Poznata slatka destinacija Splićana dobila je nedavno novi izgled koji je svečano predstavljen uz velik broj Kraševih uzvanika. 1968. godine započela je s radom i centrom Splita proširila miris omiljene i neponovljive Kraševe čokolade. U prostoru splitske Bonbonnière, koji odiše tradicijom i profinjenom elegancijom, uz odabrani asortiman poznatih brendova i proizvoda, Kraš nudi veliki izbor najboljih čokoladnih pralina i dražeja u rinfuzi.

Moderno uređeno prodajno mjesto za čije je preuređenje bio zadužen poznati hrvatski arhitekt, Ante Vrban, omogućit će ljubiteljima Kraševih najraznovrsnijih slastica dodatan užitak prilikom odabira najfinijih proizvoda iz bogate ponude Kraševe Bonbonnière.

Kraševi djelatnici u gradu pod Marjanom vrlo su ponosni i na novu jedinstvenu ponudu ručno rađenih, lomljenih čokolada koje možete kupiti isključivo u njihovom novootvorenom dućanu. Svakog tjedna Splićani mogu uživati u osvježenoj ponudi gdje ih očekuju drugačiji, zamamno slasni okusi ručno rađene čokolade, svježe dopremljeni iz Kraševe majstorske čokoladne radionice.

Kao što se u Zagrebu građani često nalaze „kod sata“, u Splitu je već godinama popularno dogovoriti sastanak „ispred Kraša“ pa se tako upravo to mjesto etabliralo kao nezaobilazno sastajalište brojnih generacija. Na Narodnom trgu broj 6 započinjali su mnogi dogovori i kretala su druženja i „đirevi“ po Splitu. Uz suvremeno uređenu poslovnicu u Splitu, Kraš je svojim vjernim kupcima tako ponudio novi izgled mjesta koje nudi najbolje ideje za najslađe poklone.

Bonbonnière Kraš oduvijek je bila idealno mjesto za odabir slatkih znakova pažnje za sve prigode. Uz velik izbor jedinstvenih darovnih pakiranja, Kraševa bombonijera pruža mogućnost kreiranja poklona prema vlastitim željama – od okusa, do omota. Odaberete li Bajaderu, Griottu, Kraš 1911 ili nešto drugo iz širokog asoritimana, mogu vam ih elegantno zapakirati u Kraševom dućanu i u trenu ćete imati vrhunski poklon za vaše voljene ili za poslovne partnere.