Promo

Annabelle 3 – zlo se vraća kući!

PR 01. travnja 2019.

Zlo se vraća kući u trećem nastavku Annabelle serijala iz 2014. godine

Annabelle je zlokobna lutka iz jednog od najpoznatijih istinitih slučajeva paranormalnih stručnjaka Eda i Lorraine Warrena, a prvi put smo je vidjeli u horor hitu Prizivanja. Annabelle se trenutno čuva u staklenom izlogu u muzeju, u Connecticutu, sa znakom upozorenja: “Ne diraj!“, gdje ju jedino vidi svećenik koji je dolazi blagosloviti dvaput mjesečno.

I ovoga puta film će producirati tvorac svijeta Prizivanja, James Wan. Producent James Wan je uvijek bio fasciniran tom lutkom i već tijekom snimanja prvog filma je razmišljao o tome da joj posveti cijeli film:

„Mi znamo da je ta lutka utjelovljenje takvog zla da mora biti stalno pod ključem …ali kako je do toga zapravo došlo?“.

Demonolozi Ed i Lorraine Warren, odlučni u tome da spriječe još jednu katastrofu, dovode opsjednutu lutku Anabelle u svoj dom, stavljajući je na “sigurno” iza svetog stakla i pozivajući svećenika na sveti blagoslov. Ali jedne ne svete večeri, Annabelle uspije probuditi zle duhove u sobi kojima meta postaju Warrenova desetogodišnja kćer, Judy i njezini prijatelji.

U glavnim ulogama su McKenna Grace kao Judy, Madison Iseman kao njezina dadilja, Mary Ellen i Katie Sarife kao uznemirena prijateljica Daniela. Patrick Wilson i Vera Farmiga reprizirat će svoje uloge kao Ed i Lorraine Warren.

###

Annabelle 3, u distribuciji Blitza, u kinima pogledajte od 27. lipnja.