FOTO by Instagram @thekittyluxe / @karlymay_km

Moda

ANKETA: Comfy casual ili zavodljivi business stil?

Krešimir Šustić 11. studenoga 2020.

Svijetlo plavi model u pletenom rebrastom i nebesko plavi u klasičnom elegantnom izdanju

Trendovi su prolazni dio modnog svijeta koji se na policama trgovina i u garderobama trendseterica pojavljuju u obliku zanimljivih odjevnih predmeta, ovisno o sezoni u kojoj se nalazimo.

No postoje i oni komadi koji se smatraju bezvremenskim klasicima i uvijek ćemo s velikim guštom posegnuti za njima u određenim situacijama.

U tu “posebnu” kategoriju spadaju zanosni kompleti, koji se zadnjih nekoliko godina nalaze na samom tronu modnog svijeta, te ih imamo prilike vidjeti u strogim poslovnim, ali i u ležernim kombinacijama.

Na proljeće i ljeto smo ih viđali u cvjetnim, točkastim i vibrantnim izdanjima u kojima su glavne uloge pripale topićima, širokim hlačama i mini suknjama, no hladnije vrijeme ih je transformiralo u pravi zimski must-have.

Web shop River Island u svoju je ponudu ubacio dva zavodljiva modela koja dolaze u zanosnim nijansama plave boje, a razlikuju se u materijalu i dizajnu.

Pleteni rebrasti primjerak je svijetlo plave boje, sastoji se od širokog modela hlača i bluze, te je prigodan za sve one opuštene i comfy lookove uz gležnjače, bunde ili omiljeni par tenisica.

£38
£35

Klasičan, sofisticiran i elegantan model je nebesko plave boje, spoj je blejzera s gumbima i hlača cigareta kroja, a idealan je za poslovne pothvate i svečanija izdanja koja nas očekuju u ovoj sezoni.

£45
£25

U nastavku donosimo anketu u kojoj slobodno izrazite svoje mišljenje i kažete nam koju biste od ovih kombinacija prije nosili u narednom periodu godine.

Anketa

Osjećate li se depresivno na današnji najdepresivniji dan u godini?

25 glasova
30 glasova