FOTO by Instagram @anita_dujic

Poznati

Anita Dujić u Velikoj Britaniji izrekla sudbonosno “DA”

Krešimir Šustić 30. prosinca 2020.

Sretnu vijest je potvrdila na društvenim mrežama

U moru tragičnih događaja koji su zadesili Lijepu našu, drago nam je vidjeti dobre vijesti koje se šire društvenim mrežama i pokazuju kako ljubav uvijek pobjeđuje sve.

Jednu takvu nam je servirala i nekadašnja misica, a danas poduzetnica, Anita Dujić koja se udala za dugogodišnjeg partnera, Škota Duncana Broadfoota.

Sudbonosno “DA” izrekla je jučer u Glasgowu te nas je o tome obavijestila fotografijom na Instagramu zbog koje joj cijelog dana pristižu čestitke iz raznih krajeva svijeta.

Uz to je i dodala prigodan opis koji prenosimo u nastavku.

“29.12.2020. učinili smo to. Unatoč 2020. godini. Unatoč pandemiji koja je paralizirala cijeli svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek pronađe put. Nakon jučerašnjih vijesti srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Drž’te se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora.”

Za svoj dan iz snova, Anita je odjenula romantičnu čipkastu haljinu dugih rukava i cipele na petu, a Duncan je nosio tradicionalni škotski kilt.

Predivan par je u sretnoj vezi posljednje tri godine, a kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigla kćer Lily 2019. godine koja će uskoro proslaviti svoj drugi rođendan.