Anita Dujić – prva obiteljska fotka na kojoj novopečena mama zrači!

Viktoria Mikulić 28. siječnja 2019.

Pije točno 12 dana prelijepa Anita na svijet je donijela djevojčicu Lily...

Bivša manekenka, a danas poznata dizajnerica nakita i dekoraterka seta, 34-godišnja Anita Dujić prije 12 dana rodila je svoje prvo dijete, kćerkicu Lily. Malena je rođena u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a kako je novopečena mama otkrila za Story, porod je prošao sasvim u redu, prirodno i bez imalo komplikacija.

Odmah na izlasku, uhvatio ih je fotograf, a Anita je ubrzo istu fotku podijelila na svom Instagram profilu uz kratak natpis ‘Caught’. Lijepa mama izgleda ljepše no ikada, a kako i ne bi kada uz sebe ima ogromnu podršku svog partnera.

Njezin partner, inače škotski filmaš Duncan Broatfoot u nijednom se trenutku nije odvajao od nje, a uzeo je i kratak predah od poslovnih obveza te se ovih prvih nekoliko mjeseci u potpunosti odlučio posvetiti obitelji. Par će zimu provesti u Zagrebu, a nakon toga svo troje sele u London.

Još jednom čestitamo sretnim roditeljima na prinovi i bez obzira na koju ih lokaciju život odveo, vjerujemo da u ovakvim životnim trenucima nisu bitna mjesta, već samo ljudi koje imaš pored sebe.