FOTO by Instagram @anita__dujic

Poznati

Anita Dujić i kćerkice u matching bijelim kombinacijama na krštenju malene Elle!

Viktoria Mikulić 21. kolovoza 2023.

Fotografije s krštenja prelijepa Anita objavila je na svom Instagram profilu…

Anita Dujić, bivša manekenka te poznata dizajnerica nakita i dekoraterka seta, u prosincu 2020. udala se za dugogodišnjeg partnera, Škota Duncana Broadfoota. Vjenčanje je održano u Glasgowu gdje ovaj prekrasan par trenutno i stanuje. Godinu dana prije, dobili su i svoje prvo dijete, kćerkicu Lily koju je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Sretna obitelj ovog je travnja dobila pojačanje te je Lily dobila sestricu, malenu Ellu. Jučer su održane krstitke na kojima je, za razliku od krstitki voljene Lily kada je vladala epidemija koronavirusa i tata Duncan nije mogao biti prisutan zbog snimanja filma na Malti,  konačno cijela obitelj bila na okupu.

Poznata po čistoj eleganciji, minimalizmu i estetici, Anita je za ovu prigodu odabrala profinjenu bijelu midi haljinu od čipke koja dolazi s potpisom poznatog modnog dvojca Elfs, a kao finalan touch outfit je začinila ljupkim limeta zelenim sandalama.

Odlučila se za frizuru u obliku punđe s pletenicom, te dodala bijele sunčane naočale koje upotpunjuju dojam, a koje su matching kombinacija s njezinom prvorođenom kćerkicom Lily. Obje djevojčice zablistale su u bijelim haljinama, dok se tata Duncan također odlučio za neutralan look.

Cijeloj obitelji čestitamo na ovom svečanom činu i želimo što bezbrižniji ostatak ljeta.