Andy’s – riječki modni brend čiji karirani uzorak osvaja!

Viktoria Mikulić 03. studenoga 2017.

Nova kolekcija donosi crno bijele kombinacije s prepoznatljivim kariranim uzorkom!

Andy’s – Nakon završenog fakulteta, Andrea Anić Dokmanović bezuspješno je tražila posao u struci što je na svu sreću rezultiralo otvaranjem vlastitog obrta za dizajn i izradu odjeće. Prisjećajući se početaka, poznata dizajnerica otkrila nam je kako nije bilo lako, no uz ogromnu podršku obitelji, uspjela je savladati sve prepreke koje su se našle na tom putu.

Tema njezinog diplomskog rada odnosila se na ‘karirano’, pa je tako i pri svom prvom predstavljanju javnosti izašla s kolekcijom kariranih kaputa. Budući da je naišla na pozitivne ovacije publike, brend Andy’s nastavio se razvijati u istom smjeru, a kaputi i baloneri kariranog uzorka postali su njegov zaštitni znak.

Andy's

Veliki pomak u poslovanju dogodio se kada je kreirala raskošni baloner Andrew te s njime predstavila posve novi kroj koji je do tada bio neviđen, a idealan je za sve građe tijela. Moglo bi se reći da je to bila velika prekretnica u karijeri koja je ovaj brend proslavila. Upravo taj model osvojio je, a i dalje osvaja srca mnogih žena.

Nakon kaputa i balonera, varijacije tog kroja s mnoštvom volana, dizajnerica je počela primjenjivati i na ostalim odjevnim predmetima. Od komada poput haljina, suknja do vjenčanicama, naišla je na odličan odaziv klijentica.

Njezine najomiljenije tkanine su vuna i pamuk, a pri kreiranju svakako daje prednost prirodnim tkaninama i njihovim mješavinama.

Trenutno je aktualna jesensko-zimska kolekcija koja je raskošna i puna slojeva, a ove godine osim kaputa i balonera po prvi puta, u ponudi su i tople vunene pelerine koje jedva čekamo isprobati.

Andy's

Najnovija kolekcija za 2018. godinu nedavno je prikazana na Extravagant Gala modnoj večeri u Guvernerovoj palači pod pokroviteljstvom optike Ghetaldus.

Glavnu inspiraciju pronašla je u Francuskoj. Od tkanina je koristila razne vrste, no ovog puta razlika je u tome što su sve kombinacije crno bijele, čak i njezin prepoznatljivi karirani uzorak koji uvijek koristi u svim kolekcijama. Za novu kolekciju snimljena je i kampanja koja će vrlo brzo biti dostupna. Sretna dobitnica predivnog kariranog korzeta od pepluma je Martina Dreven. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Andy's

Ove godine brend je doživio veliki napredak, a ono što je najvažnije, sve zacrtane planove dizajnerica je uspjela realizirati. Pokrenuli su novu web stranicu s vlastitim web shopom (www.andys.com.hr), preselili su showroom u još bolji i veći prostor, proizvodnja raste te sukladno tome planiraju ostvariti i ostale ciljeve kada za njih dođe vrijeme. Svakako im je u planu dodatno zapošljavanje te preuređivanje proizvodnje.

Ova poznata Riječanka dokaz je, a i pozitivan primjer svima koliko unikatnih stvari još možemo otkriti i ponuditi tržištu, uz samo malo volje, truda i kreativnosti.

Andy's

Andy’s osim na službenom webu (www.andys.com.hr) pronađite i na instagramu pod imenom andys.official i na Facebooku: Andy’s.

 

#karirana IGRA DARIVANJA

U suradnji s modnim brendom Andy’s, jednu sretnicu nagradit ćemo TOP korzetom s peplumom iz najnovije kolekcije. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.