FOTO by IMDb

Film

And Just Like That… – upravo je stigao prvi trailer za drugu sezonu

admin 27. travnja 2023.

Najavljen je povratak omiljenog lika, a zna se i datum izlaska

And Just Like That… – druga sezona spin-offa serije “Sex and the City” ima datum premijere — i potpuno novi teaser trailer!

Uz Sarah Jessicu Parker, Cynthiu Nixon, Kristin Davis, Maria Cantonea, Evana Handlera, Davida Eigenberga, Nicole Ari Parker, Sare Ramírez, Sarite Choudhury, Christophera Jackson, Nialla Cunninghama, Cathy Ang i Alexa Swintona, a uz sve navedene najavljen je i povratak jednog omiljenog lika.

And Just Like That... druga sezona
Foto: IMDb

Upravo je izašao i novi trailer za drugu sezonu koji je pun iznenađenja a najbolji uvod citirala je Carrie Bradshaw izjavivši – “Svi smo mi blaženo nesvjesni kada osjetimo da će nam se životi promijeniti”.

Među tim velikim promjenama su Charlotte i Harryjeva kći Lily koja kaže: “Spremna sam izgubiti nevinost“.

Miranda je također spremna za “veliki korak naprijed” u svojoj cvjetajućoj vezu s Cheom nakon rastave od dugogodišnjeg supruga Stevea.

And Just Like That... druga sezona
Foto: IMDb

Što se tiče Carrie, ona je imala puno “usputnog seksa” nakon smrti njezinog supruga Mr. Biga. “To je samo seks i život je prekratak da ne probamo nešto novo” – izjavila je.

And Just Like That... druga sezona
Foto: IMDb

Ali najveće iznenađenje koje joj dolazi povezano je s njezinom prošlošću. Njezin dečko Aidan Shaw ponovno ulazi u čitavu priču, a kraj kratkog trailera to i potvrđuje.

U rujnu su njih dvoje nadolazeću objavama na društvenim mrežama otkrivajući da je rad počeo i već smo tada mogli naslutiti njegov povratak.

And Just Like That... druga sezona
Foto: IMDb

Prva sezona serije “And Just Like That…” objavljena je 23 godine nakon prve premijere serije “Sex and the City” na HBO-u.

Originalna serija premijerno je prikazana 1998. godine, ne samo zbog otvorene rasprave o seksu i ljubavi, već i zbog simpatičnog portreta ženskog prijateljstva i odanosti između žena koje ganjaju karijeru.

Veselimo se što ćemo kroz dva mjeseca uživati u novim nastavcima.