FOTO by IMDb

Film

And just like that… povratak Samanthe Jones u 2. sezoni!

admin 09. lipnja 2022.

Kao povratak...

Iako smo bili veseli kada je otkriveno da se radi reboot serije SATC bili smo razočarani izostankom jedne od četiri glavne glumice. Bez obzira na sve SATC nije isti bez Samanthe Jones, ali nakon intervjua kojeg je Michael Patrick King dao za Variety imamo se pravo nadati da će se dogoditi čudo.

sex and the city reboot
Foto: IMDb

Najavljeno je da će se Samantha Jones – jedan od najpoznatijih likova Sex and the City – pojaviti u drugoj sezoni reboot serije SATC. Vijest je otkrio tvorac serije Michael Patrick King u intervjuu za Variety. Na pitanje hoće li se Kim Cattrall (62), koja je glumila u originalnoj seriji, ali i u filmovima, pojaviti u 2. sezoni – odgovorio je: “Da!”

Samantha Jones
Foto: IMDb

Ovo bi moglo biti veliko iznenađenje nakon što je prethodno rekla da se neće vratiti u franšizu jer “nije dobrodošla“.

Sarah Jessica Parker
Foto: IMDb

Michael Patrick King nastavlja: “Sve je sada još tako novo. Jedno od mojih velikih pravila je ne pričati ništa dok nije sto posto sigurno. Glavni cilj je spojiti sve likove u jednu cjelinu i pokušati napraviti da im se putevi spajaju.”

Ostaje nam samo nagađati hoće li se Samantha u seriji pojaviti fizički ili će sve ostati samo na sms dopisivanju sa Carrie.

Foto: IMDb

U ožujku je objavljeno da kreće realizacija 2. sezone spin off serije i da bismo ju trebali gledati u proljeće iduće godine. “Oduševljen sam i uzbuđen što mogu ispričati više priča o ovim živahnim i hrabrim likovima – koje igraju ove moćne, nevjerojatne žene.” – zaključio je Michael Patrick King.