Odjeća

Ana Gruica zapanjila izgledom u kombinaciji Ivice Skoke!

Viktoria Šafranić 16. svibnja 2017.

Kada žena želi privući pažnju, jarko crvena boja najbolji je odabir, a kada Ana Gruica želi zasjati u punom sjaju, bira jarko crvenu haljinu omiljenog hrvatskog dizajnera Ivice Skoke

Glumica koja trenutno otkriva svoj glazbeni talent u showu Tvoje lice zvuči poznato, pozirala je u zanimljivoj custom made haljini s hrvatskim potpisom. Ivica Skoko, kojeg ova strastvena ljubiteljica sporta podržava i nosi već godinama, i ovom je kreacijom pokazao zašto je nenadmašan u kreiranju ženstvenih, glamuroznih i romantičnih kreacija.

U posljednje vrijeme, Ana Gruica ne griješi kada je u pitanju izbor haljina. Nakon što je u Skokinim kreacijama već nekoliko puta oduševila modnu kritiku, ali i svoje vjerne pratitelje na društvenim mrežama, splitska glumica na nedavni nastup u zabavnom showu stigla je u još jednoj bajkovitoj haljini svojeg omiljenog dizajnera i mnoge ostavila bez daha. Vatreno, glamurozno i samouvjereno – upravo je tako izgledala Splićanka koja svojim odjevnim kombinacijama rijetko ostane nezamijećena.