FOTO by IMDb

Film

Američka Pita 5 – planira se snimanje legendarne franšize

admin 02. lipnja 2023.

Seann William Scott (Stifler) kaže da imaju odličnu ideju za nastavak!

Glumac Seann William Scott otkrio je da sada postoji “sjajna ideja” za snimanje nastavka filma Američke pite. Scott je za portal movieweb izjavio da imaju plan za Američku pitu 5, te da je ideja koja stoji iza toga toliko dobra da će funkcionirati čak i u ovim “teškim” vremenima za humoristične filmove.

Seann William Scott, koji je glumio Stevena “Stevea” Stiflera nije krio zadovoljstvo o tome kako tinja ideja za početak snimanja nastavka. Zamislite samo Stiflera u svojim srednjim četrdesetim godinama koji se još uvijek ponaša kao u tinejdžerskim danima.

američka pita 5
Foto: IMDb

Prva Američka pita objavljena je davne 1999. godine i fokusirana je na pet najboljih prijatelja, Jim, Kevin, Oz, Finch i Stifler, koji pohađaju srednju školu East Great Falls High. U pokušaju da okončaju svoju nesreću sa ženama, četiri prijatelja isprobavaju sve trikove iz knjige kako bi osigurali da izgube nevinost prije mature.

američka pita 5
Foto: IMDb

Uz Jasona Biggsa proslavili su se i Chris Klein, Alyson Hannigan, Natasha Lyonne, Thomas Iana Nicholas, Menu Suvari, Eddie Kaye Thomas, Tara Reid i Eugen Levy.

američka pita 5
Foto: IMDb

Američka pita doživjela je ogroman uspjeh na kino blagajnama i postoje svi preduvjeti da se filmska franšiza nastavi, no pitanje je da li su ljudi spremni za još jedan nastavak.

američka pita 5
Foto: IMDb

Nadamo se da će se sve poklopiti i da ćemo još jednom uživati u avanturama Jima, Stiflera, Chrisa, Victorie, Michelle i Fincha.