FOTO by IMDb

Film

Amanda Seyfried u glavnoj ulozi novog HIT horor filma!

Viktoria Šafranić 15. travnja 2021.

29. travnja, Netflixova lista horora postaje bogatija za napeti film 'Things Heard & Seen'...

Upravo smo pogledali trailer za film “Things Heard & Seen”, američki horor triler koji su napisali i režirali Shari Springer Berman i Robert Pulcini, a temeljen je na romanu Elizabeth Brundage.

U glavnim su ulogama Amanda Seyfried, svjetski poznata glumica koju pamtimo iz kultnog mjuzikla ‘Mamma Mia’ kao i brojnih drugih uspješnica, kao i James Norton, najpoznatiji po ulogama u britanskim televizijskim serijama.

Sadržaj filma:

Nakon što njezin suprug dobije novi posao, umjetnica s Manhattana pristaje na selidbu u novu kuću, u povijesni zaselak doline Hudson. Za mladu obitelj sve se u početku doima idiličnim, no nakon nekog vremena stvari počinju izmicati kontroli…Tek što se privikava na novi život, ova lijepa mama počinje sumnjati da njezin brak ima zlokobnu tamu, onu koja se nadmeće s poviješću njezina novog doma. Film baziran prema hvaljenom romanu Elizabeth Brundange pobrinut će se da nijedna minuta ne prođe bez doze napetosti.

Film stiže na Netflix 29. travnja i ne sumnjamo da će ga svi ljubitelji horora pogledati već istog vikenda.

Najava zaista obećava, kao i odlični glumci, stoga se nadamo da će i kritike na ovaj film biti pozitivne te da nije još jedan u nizu od onih koji su trebali ostati samo ‘bestseller štivo’.