FOTO by Instagram @happy_crafts_ipek / @altoncreatives / @soul.nanamoon

Dekor

Alternativni borovi koji oduševljavaju svojom kreativnošću

Mia Vodopija 23. prosinca 2022.

Pogledajte ove odlične borove!

Vrijeme kićenja domova je službeno započelo. Napokon možemo bez ometanja stavljati naše najdraže ornamente po spavaćoj i dnevnoj sobi, a i kuhinji i kupaonici.

Neki ljudi ipak ne okite cijeli stan početkom prosinca, već čekaju Badnjak, 24.12., kako bi okitili božićno drvce. Bilo da je pravo, bilo da je umjetno, božićno drvce je centar svakog dnevnog boravka u ovom blagdanskom vremenu.

Postoji li nešto ljepše od onog tradicionalnog velikog zelenog bora s crvenim i zlatnim kuglicama te šarenim lampicama koje sijaju i podsjećaju nas na neka jednostavnija vremena? Za mnoge nema!

No, vremena se mijenjaju i stare tradicije se zamjenjuju novima – tako je u današnje ‘moderno’ vrijeme popularan malo drugačiji stil kićenja bora.

Za minimalistički nordijski stil inspiraciju možete naći na Instagramu ili posvuda na Internetu.

Samo bor i lampice ili drveni ukrasi koji su napravljeni od održivih materijala, odlična su opcija za sve one koji vole minimalno blještavila, ali su maksimalno zainteresirani za okoliš.

U slučaju da volite eksperimentirati i da ste fanovi isprobavanja novih stvari, zašto se ove godine ne biste inspirirali nečim potpuno drugačijim?

Vaše božićno drvce može poprimiti novo ruho tako što će biti na zidu! Da, zidno božićno drvce! Ove godine smo odlučili dignuti kreativnost na jednu potpuno novu razinu s ovim zidnim božićnim drvcima.

Nisu klasična niti uobičajena, ali s njima na zidu dobre fotke na Instagramu su zagarantirane.