FOTO by Netflix

Film

“Alpha Males” – urnebesna komedija o “dekonstrukciji seksističkih svinja”

admin 26. siječnja 2023.

Pedro, Luis, Raúl i Santi četiri su prijatelja koji se osjećaju izgubljeno u novom svijetu u kojem žene vode glavnu riječ

Patrijarhalno društvo u kojem muškarci vode glavnu riječ davno je iza nas i turbulentno vrijeme u kojem živimo donijelo je novi poredak u kojem jake žene diktiraju “pravila igre“.

Nova španjolska komedija pokušava prikazati četiri muškarca koji se teško prilagođavaju promjenama i ne prihvaćaju novonastali poredak spolova.

Alpha Males Netflix serija
Foto: Netflix

Serija započinje tako što četiri prijatelja, Pedro, Luis, Raúl i Santi, nevoljko kreću na seminar o “dekonstrukciji seksističkih svinja“, a svatko od njih ima određeni razlog zašto je tamo.

Alpha Males Netflix serija
Foto: Netflix

Serija prikazuje način na koji razmišljaju muškarci i kako se nose sa promjenama koje nameće moderno doba. Glavni protagonist je Pedro, koji je zbog žene morao odstupiti s mjesta izvršnog direktora jedne kabelske mreže.

Kao alfa macho muškarac teško se miri s činjenicom da je nezaposlen i da ga uzdržava djevojka koja bilježi ogroman uspjeh na društvenim mrežama.

Alpha Males Netflix serija
Foto: Netflix

Što u modernom dobu znači biti muškarac, a što žena? Mogu li u modernom dobu i s obzirom na svjetonazore ova dva subjekta živjeti zajedno? Postoji li spolna tolerancija ili je ona samo privid?

Ova španjolska serija odgovorit će na ova i mnoga druga pitanja, ali u jednom uvrnutom i humorističnom tonu koji će vas nasmijati do suza.

Alpha Males Netflix serija
Foto: Netflix

Serija se sastoji od deset epizoda koje ćete pogledati u jednom dahu, a već se zna da nam uskoro slijedi i nova sezona.