ALPHA ET OMEGA SLAVI 2. ROĐENDAN I TOM VAS PRIGODOM NAGRAĐUJE!

Viktoria Šafranić 04. prosinca 2017.

Umirujuć ambijent, relaksacija i ugodna atmosfera sve je što vam treba tijekom hladnih zimskih dana…

Ovaj jedinstveni Beauty & Fit centar poznat je po izvrsnim tretmanima za ljepotu, kao i efikasnim programima za mršavljenje pod vodstvom licencirane instruktorice fitnessa i kozmetičarke Magdalene Burger.

Povodom svog 2. rođendana, Beauty & Fit centar Alpha et Omega nagradit će jednu vjernu čitateljicu portala Elegant.hr poklon bonom od 200 kuna. Sretnicu ćemo birati nasumično, a ona koja osvoji nagradu, moći će birati uslugu koju želi u navedenom iznosu.

Naravno, to nije sve. Pratite njihovu Facebook stranicu jer samo ovog četvrtka možete ostvariti veliki popust na poklon bonove. Ako znate nekoga kome je uskoro rođendan i treba malo opuštanja, ovo je idealan poklon za svaku ženu koja već dugo vremena nije predahnula od silnih obaveza.

Također, uskoro ćemo morati početi razmišljati o poklonima za blagdane, na vrijeme osigurajte termin za svoje najmilije. Ili, još bolje, nagradite same sebe jer vjerujemo da to već jako dugo niste učinile.

Za više informacija o lokaciji, uslugama, osoblju i općenito o Beauty & Fit centru Alpha et Omega, posjetite njihovu web stranicu. Također, OVDJE možete pročitati članak koji smo prethodno o njima pisali.

 

#slavljenička IGRA DARIVANJA

Povodom 2. rođendana Beauty&Fit centra Alpha et Omega, darujemo poklon bon u vrijednosti od 200 kuna. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica poklon bona od 200 kuna je Marija Demo. Čestitamo i molimo da nam se javi u FB inbox.