FOTO by Emmezeta

Moda

Aloha! Uz ove oversized šešire iz Emmezete bit ćete glavna atrakcija na plaži!

Krešimir Šustić 20. svibnja 2020.

Poput tropskog voća ... savršeni uz egzotičan pareo, kaftan i ispijanje koktela!

Uskoro ćemo tipkovnice, urede i grad zamijeniti koktelima, plažom i morem, uživajući u godišnjem odmoru na nekoj atraktivnoj lokaciji diljem obale.

Neki od nas će se uputiti u tropske krajeve u kojima je cijele godine ljeto i vlada opuštena atmosfera popraćena egzotičnim ambijentom.

H&M slamnati šešir s vrpcom podsjeća na divlji zapad sa stilom

Naravno, opustit ćemo moždane vijuge, zaboraviti na svakodnevne aktivnosti i posvetiti se svom unutrašnjem miru, ali uz sve to bit ćemo stylish i fancy s novitetima koje nam omiljene trgovine nude.

Izbor odjevnih komada je jednostavan, jer zbog toplog vremena biramo lepršave krpice napravljene od laganih i prozračnih materijala u kojima bez dodatnog napora možemo ispijati koktele i uživati na rajskim plažama.

Osim odjeće, valja posvetiti pažnju i nezaobilaznim modnim dodacima, koji su nam potrebni, ali i pomažu nam da se uklopimo u atmosferu u kojoj se nalazimo.

Tako ćemo glavu štititi od sunca popularnim šeširima uz koje ćemo se osjećati poput pravih diva izležavajući se na ležaljkama i hvatajući preplanulu boju kože.

Pinky i žuti model pronašli smo u Emmezeti i odmah smo ih upikirali jer smo svjesni da će nam upravo oni biti saveznici bez kojih ne možemo.

Ukrašeni su pomponima i imaju prigodne natpise, a donose nam pravi egzotični look koji je nezaobilazan kada je u pitanju ljeto.

Svojim veselim nijansama bez problema se uklapaju uz badiće i ispijanje omiljenog pića pod slamnatim krovom bara.

Ova dva ljepotana za samo 149,99 kuna možete nabaviti klikom na LINK i zasjati na plaži uz jedinstveni modni dodatak.