FOTO by Parfois

Moda

Aloha! Parfois modni dodaci osvojili su nas upečatljivim tropskim štihom!

Krešimir Šustić 21. srpnja 2020.

Kokos, cvijeće i natpis aloha donose dašak egzotike u naše kombinacije!

Svako godišnje doba ima svoje posebne čari koje nas oduševe u određenoj sezoni, a moda se naravno, prilagođava svim uvjetima u kojima se nalazimo, od onih hladnih dana pa sve do visokih ljetnih temperatura.

U najtoplijoj sezoni, opće je poznato da sve cvijeta i da prevladavaju morski i tropski motivi, koji naše stvarčice pretvaraju u živopisne modne kombinacije s kojima osvajamo obalu.

S obzirom na to da većina nas odlazi u toplije krajeve kako bi odmorili tijelo i um od svakodnevnih briga i obveza, outfiti se prilagođavaju okruženju u kojem se nalazimo, te nam pomažu da zablistamo u zanosnim izdanjima krojenim po najnovijim trendovima.

Osim lepršavih i prozračnih haljina i suknji, kratkih hlačica, kombinezona i sandala, pažnju vrijedi posvetiti i modnim dodacima koji upotpunjuju naše stajlinge i zaokružuju naše lookove.

Kako bi bili ukorak s vremenom, brend Parfois servirao nam je torbice, ruksak i novčanike koji dolaze u neodoljivom egzotičnom štihu, ukrašeni cvijećem, kokosima i natpisom aloha, te unose dašak tropskih krajeva u našu svakodnevicu.

Model ruksaka idealan je za casual kombinacije koje nosimo u trenucima istraživanja novih krajeva i otoka, a torbice su savršeni modni dodatak za večernje šetnje i izlaske s najdražim frendicama.

Zbog šarolikog i upadljivog dizajna ovih accessoriesa, želimo da ljeto traje zauvijek kako bi neometano mogli ispijati koktele na pješčanim plažama ispod slamnatih suncobrana.

190,00 kn
210,00 kn
370,00 kn
130,00 kn
160,00 kn