FOTO by Nikola Zoko

Promo

ALMAfashion od sada i u Jadran čarapama!

PR 15. srpnja 2020.

Međusobno podržavanje domaćih modnih brendova ali i ponovno vraćanje sjaja domaćoj proizvodnji i dizajnu rezultirali su još jednom divnom suradnjom. Modni brend stilistice i modne savjetnice Alme Premerl Zoko, ALMAfashion, od sada je dostupan i na adresi Frankopanskoj 2b. „Nekako je to bio logičan slijed- odjeća koja laska svakom tipu građe tijela, kakav je ALMAfashion […]

Međusobno podržavanje domaćih modnih brendova ali i ponovno vraćanje sjaja domaćoj proizvodnji i dizajnu rezultirali su još jednom divnom suradnjom.

Modni brend stilistice i modne savjetnice Alme Premerl Zoko, ALMAfashion, od sada je dostupan i na adresi Frankopanskoj 2b.

„Nekako je to bio logičan slijed- odjeća koja laska svakom tipu građe tijela, kakav je ALMAfashion modni brend i veliki izbor čarapa i baznog rublja, domaće proizvodnje lijepo se upotpunjuju i pružaju suvremenoj urbanoj ženi da se na jednoj modnoj adresi odjene u potpunosti“ – rekla je stilistica i dizajnerica Alma prilikom promocije ove suradnje.

Fuzija mode i domaće proizvodnje svečano je predstavljena na adresi Frankopanskoj 2b (ALMAfashion možete kupiti još u Vlaška 27 i u centru Pule) na kojoj se od jučer mogu kupiti i jedinstvene ALMAfashion ‘Korona’ haljine i tunike koje su nakon samo nekoliko dana od predstavljanja postale pravi modni hit.

Naime, modeli koji su osmišljeni tako da im se stilizirani ovratnik pretvori u masku praktična su rješenja za sve one koji vode brigu o svojem zdravlju i zdravlju najbližih želeći biti lijepo odjeveni.

Za one koje vole modne detalje- ALma je predstavila i pamučne maskice koje su napravljene od tkanina koje dominiraju kolekcijom.

Na promociji ljetne kolekcije ALMAfashion bile su modne urednice, ali i ljubiteljice ovog modnog potpisa-mahom glumice, Mirta Zečević, Barbara Vicković, Vlasta Ramljak, Dajana Čuljak, Mada Peršić i Matija Prskalo. Iako je ALMAfashion ženski modni brend, Alma je u ovoj sezoni napravila i presedan – majice sa stiliziranom maskom/ovratnikom i za muškarce!

Sve detalje i novitete o kolekciji saznajte na https://www.facebook.com/Alma-fashion-897463570302357/.

Photo by: Nikola Zoko