ALMAfashion – modni brend koji će vam se uvući pod kožu!

Viktoria Šafranić 08. prosinca 2017.

Modna stilistica Alma Premerl Zoko predstavila je svoju mini kolekciju za sve građe tijela!

U prepunom Hogl storu Zagreb održana je revija modnog brenda ALMAfashion koja je zabavila, rasplesala ali i za modu, na drugačiji način, senzibilizirala brojne ljubitelje drugačije mode u kojoj su uživala i poznata lica među kojima su bile književnica Sanja Pilić, glumica Nada Abrus, meteorolog Zoran Vakula sa svojom obitelji…

Modna stilistica Alma Premerl Zoko tako je, na drugačiji, zabavni način predstavila svoj brend ALMAfashion i mini kolekciju Let’s dance koju čini 17 konstruktivnih rješenja prilagođenih svim tipovima građe tijela.

Zamislite jaknu koju ne morate skidati u shopping centru, nego samo okrenuti i nositi kao prsluk, haljinu koja se ovisno o strani koju odaberete može nositi kao dnevno, odnosno svečano rješenje, suknju koja postaje top i prekriva bokove, polovicu majice koja u kombinaciji s drugom polovicom postaje majica koju nosite na tri načina…

Svi komadi su proizvedeni u Hrvatskoj, za njih su odabrane kvalitetne tkanine, skala veličina podržava i velike brojeve, a sve je vrlo kreativno i jako funkcionalno.

Svi modeli upotpunjeni su obućom HÖGL shoe fashion, trendy gležnjačama i seksipilnim čizmama u bojama- od crvene do antracit sive. Reviju su nosile prekrasne djevojke iz Salsando kluba Hrvatska, a make up potpisuje Učilište Profokus!

ALMAfashion modni brend možete kupiti u Ljubljani u koncept shopu Hruška, Jabolko…, u Rijeci ( Šinjorina i Pupa shop), Metkoviću ( Dona), Šibeniku ( Fashion&Art) i Roses fashion design outletu ( HR design).