FOTO by IMDb

Film

All Of Us Are Dead: Nova korejska horor serija za subotnje večer

admin 28. siječnja 2022.

S ocjenom višom od serije Squid Game definitivno zaslužuje priliku

Dok nestrpljivo čekamo drugu sezonu serije Squid Game, Netflix je izašao s potpuno novom korejskom horor serijom i izgleda uistinu sablasno. 

Serija se sastoji od osam nastavaka, a u fokusu radnje su srednja škola i tinejdžeri koji su postali nulta točka za izbijanje opasnog virusa.

Nesretni učenici ostaju zarobljeni u školi i moraju se izboriti za izlaz ili riskirati da se pretvore u zombija. 

Temeljena na popularnom webtoonu “Now At Our School” koji je kreirao Joo Dong-geun, adaptacija ove serije naručena je još u travnju 2020.

Webtoon je trajao 130 epizoda između 2009. i 2011. i pokazao se hitom u cijeloj Aziji, posebice u Južnoj Koreji, Indoneziji, Tajlandu i Tajvanu.

Seriju s radnjom napisao je Chung Sung-il, a režirali su Lee JQ i Kim Nam-su. Glumci uključuju Yoon Chan-young, Cho Yi-hyun, Lee Yoo-Mi, Park Ji-hu, Lomon, Yoo In-soo, Lim Jae-hyeok.

Netflix je debitirao s puno južnokorejskih drama tijekom prošle godine, uključujući Squid Game, My Name, Extracurricular i Hellbound.

Squid Game postala je veliki hit za streaming servis, a druga sezona službeno je potvrđena ovog mjeseca. Serija Squid Game dosegla je više od 142 milijuna kućanstava i prikazana je više od 1,6 milijardi sati.

Tvorac Hwang Dong-hyuk već je otkrio moguće zaplete za sljedeći dio, a dok s nestrpljenjem čekamo nove nastavke pogledajte seriju “All Of Us Are Dead” i začinite subotnju večer.