FOTO by Stradivarius

Moda

‘All I want for Christmas’…su Stradivarius božićni puloveri!

Viktoria Šafranić 19. studenoga 2020.

Kultna Coca-Cola, popularni Disney lik i imena najatraktivnijeg grada i države, samo su dio nove klekcije džempera!

Zima je na vratima, sudeći po vremenskoj prognozi koja je posljednjih dana popraćena gustom maglom. Sve što želimo je negdje se ušuškati i prespavati zimski san, u nečijem beskrajno ugodnom naručju.

Ah, vječni sanjari, no što nam drugo preostaje u ovom razdoblju nego misli skrenuti na pozitivu, i jednostavno biti strpljivi dok sve ne prođe…

Pandemija koja je zavladala čitavim svijetom dovoljno nas je oneraspoložila i sve što nam treba u ovim trenucima je nalet dobre energije.

Mi smo je odlučili boostati novim blagdanskim puloverima koji su upravo stigli na police Stradivariusa. Izdvojili smo 5 favorita među kojima su nezaobilazni Disney lik Mickey Mouse, fiktivni psić Snoopy, zatim natpis kultnog brenda Coca-Cola i print NYC i USA.

Od klasičnih džempera do oversized modela, sigurni smo da će se barem jedan od ovih modela uklopiti u vaš stil odijevanja, te da će vam kratiti vrijeme dok ispijate vruću čokoladu ili kakao u udobnom naslonjaču.

Za najcozy look, predlažemo nošenje istih uz donje dio trenirke, dnevna varijanta idealna je uz traperice, a večernje izdanje najljepše će izgledati uz kožne suknje.

Gležnjače, visoke čizmice, oxford cipele, tenisice ili buce, sva ova obuća dobrodošla je uz svaki od noviteta, a što se tiče modnih dodataka, ruksaci i torbice oko struka izvrsno će izgledati uz njih.

U nastavku donosimo galeriju božićnih pulovera zajedno s cijenama, koje su i ovog puta veoma pristupačne: