FOTO by Aldo

Moda

Aldo torbice veselih boja krasi neodoljivi coflek!

Viktoria Šafranić 14. travnja 2020.

Trenutno su na sniženju što je dovoljan razlog da ih škicnete!

Nakon sunčanog vikenda, dočekao nas je tmuran radni tjedan i sve što trenutno želimo je sanjariti o danima kada ćemo se konačno moći slobodno kretati.

Svi žudimo za time da se stvari vrate u normalu, da možemo posjećivati drage nam ljude, družiti se i obavljati svakodnevne aktivnosti bez nošenja maski, bez udaljenosti od dva metra i sličnih tegoba s kojima se suočavamo.

$37.98

No za to ćemo još morati malo pričekati i biti strpljivi kako se ovako nešto više ne bi ponovilo. Ako i vi na današnji dan morate raditi, a sve što želite je spavati i probuditi se u neko drugo vrijeme, dopustite da vas malo razvedrimo modnim dodacima koje smo pronašli.

$43.98

Za sve modno osviještene pripadnice nježnijeg spola, izdvojili smo 4 torbice s potpisom Alda koje pršte bojama. Dok su tri modela fluorescentnog izdanja, jedan accessories krasi mornarski print. Sve torbice dolaze s dodatkom cofleka koji se može skinuti.

$43.98

Stvorene za ležerne dnevne i večernje izlaske, u ove torbice stat će vam sve ono najnužnije poput ključeva, mobitela, sjajila…

One jarkih boja najljepše će izgledati uz odjevne komade bijele boje ili omiljen jeans, dok će se torbica s prugicama uklopiti uz pregršt kombinacija.

$43.98

Nitko nam ne može zabraniti da već sada maštamo o jeti u prepustimo se uz ove ljepotice koje ćemo kroz nekoliko mjeseci ponosno pokazivati.