FOTO by Aldo

Moda

Aldo torbica je sve što vam treba za vašu djevojačku večer!

Krešimir Šustić 01. travnja 2020.

Buduće mlade vrijeme je da zablistate!

Moda je nešto što je ušlo duboko u nas i svakim danom izvire kroz razne aspekte, a najviše one koji se tiču odijevanja. Možemo je vidjeti na svakom koraku i uvijek joj se iznova divimo.

Časti nas raznim trendovima i iznenađuje nas komadima bez kojih bi ovaj prekratak život bio dosadan i tmuran. Prilagođena raznim prigodama, možemo je osjetiti u blagdanskom duhu poput Božića, Nove godine, ali i u ostalim događajima koji su nam bitni. Jedan od primjera je definitivno posljednja noć koju dame provode kao slobodne individualke, a to je djevojačka večer.

U zadnjih nekoliko godina sve više i više pronalazimo razne komade koji su idealni za tulum s najdražim curkama.

Od odabira posebne haljine pa sve do personaliziranih ukrasa, trudimo se da sve bude u znaku ludila i slobode. Kako bi se osjećale kao prave kraljice bitno je zabljesnuti i pokazati najbolje od sebe.

Modni dodatak koji smo pronašli na web shopu trgovine Aldo upravo je ono što će začiniti odjevnu kombinaciju tuluma za pamćenje. Prozirna torbica savršena je iz svakog kuta gledišta, a krasi je natpis kreiran posebno za buduće mlade i predivan dijamant na vrhu.

Rubovi su pozlaćeni, a možete je nositi u ruci ili na ramenu zahvaljujući tankom zlatnom lancu. Unutrašnjost je obložena sateno, što je čini dovoljno fancy da bude vaš saveznik. Zrači ženstvenošću i elegancijom, a zbog neutralnosti se idealno uklapa u bilo koji look.

Klikom na LINK ova čudesna ljepotica može postati vaša uspomena na noć za pamćenje.