FOTO by Aldo

Moda

Aldo sandale u cvjetnom ruhu – svaki dan koračajte sa stilom

Daria Lovrić 16. svibnja 2022.

Chic, a udobne – može li bolje?

Kod odabira ljetnih sandala nam je najvažnije da su jako udobne i stylish. S obzirom na to da ih svakodnevno nosimo na bosu nogu teško je pronaći model koji nam neće stvoriti žuljeve. Porastom temperature noga u sandali se kliže i sandala nam postaje neudobna.

S druge strane želimo da naše ljetne sandale budu jednostavne, a opet dovoljno upečatljive. Ako mislite da tražite previše, moramo vas razuvjeriti jer smo pronašli model koji odgovara svim našim zahtjevima.

Radi se o atraktivnom modelu brenda Aldo na punu petu. Šarmantne proljetne sandale bež boje obasute su nježnoružičastim cvjetićima, imaju bež tabanicu i ukrasni čvor koji im daje posebnu čar.

Puna peta vam omogućava lakši i jednostavniji hod, dok remenčić na kopčanje oko gležnja drži stopalo i omogućava bolju stabilnost pri svakom koraku.

U nove otvorene sandale na punu petu zaljubili smo se na prvi pogled jer osim što osvajaju stylish izgledom i jednostavnim dizajnom, lako se kombiniraju s ostalim proljetnim i ljetnim komadima. Upravo radi svoje neutralne nježne podloge lako se spajaju sa svim bojama.

Outfit za večernji izlazak, romantičnu večeru, dnevnu kavu na špici, ali i za odlazak na posao bit će još posebniji uz Aldo sandale. Možete ih nositi uz haljine, hlače i majice, suknje i bluze, kao i uz elegantne kombinezone.

Ako su i vas očarale svojim dizajnom možete ih naručiti ovdje, a njihova cijena iznosi 640 kuna. Već znamo kako će ovaj dražestan model biti jedan od onih iz kojeg se nećemo izuvati čitavo ljeto.