FOTO by Amazon

Dom

Al dente – mjerač koji nas predivnim serenadama obavještava kada je tjestenina kuhana

Krešimir Šustić 14. listopada 2020.

Odličan gadget koji će smanjiti stresne trenutke u kuhinji

Svatko od nas ponekad poželi iznenaditi drage ljude pripremom večere i ugostiti ih kako bi se družili, zabavljali i smijali do kasno u noć.

To naravno podrazumijeva nekoliko glavnih radnji koje moramo obaviti kako bi se naši najbliži osjećali ugodno kao da su u svom vlastitom domu.

Među najosnovnijim smatra se kuhanje, koje većinom protekne u pomalo stresnom tonu samo zato što želimo dati najbolje od sebe i nahraniti naše najdraže.

Tako se bacimo u pripremu juhe, predjela, glavnog jela, juhe i naravno neodoljivih slatkih i slanih slastica koje dolaze kao šećer na kraju svakoj večeri.

Multitasking nije stvar koja se može opisati kao jača strana svakoga od nas, pogotovo kada je kuhanje u pitanju.

Srećom, postoje nova i moderna tehnološka čuda koja nam mogu olakšati svakodnevne radnje jednostavnom primjenom, te nam uštedjeti određenu količinu vremena.

Web shop Amazon u svoj asortiman je uvrstio simpatični i zabavan gadget koji će nam na određenim minutama kuhanja tjestenine zapjevati predivne talijanske stihove kako bi nas obavijestio u kojoj je fazi priprema ove popularne namirnice.

Al Dente mjerač vremena otporan je na toplinu i namijenjen je da se stavi u lonac s vrelom vodom, te da našu omiljenu aktivnost učini dodatno zabavnom.

Na 3.-oj minuti možemo čuti stihove pjesme “that’s amore”, na 7.-oj tematsku pjesmu filma “Kum”, na 9.-oj “Tarantella Napoletana”, a na 11.-oj minuti popularnu skladbu pod nazivom “Prisoner’s Choir”.

Svoj primjerak ovog neodoljivog pomagača koji će vas najljepšim serenadama obavještavati o vremenu kuhanja tjestenine možete nabaviti na LINKU za samo $25.