FOTO by PR

Promo

Aktivne uredske stolice pružaju raznolikost i energiju

PR 12. svibnja 2022.

Najbolji radni položaj je sjedeći!

Prirodne varijacije tijekom radnog dana nisu samo najnježnije za tijelo, već pružaju i dodatnu energiju. Stoga su aktivne stolice AJ Proizvoda savršeno rješenje za vas koji puno sjedite na poslu.

Tijelo je stvoreno za kretanje

Svakodnevno nekoliko sati mirnog sjedenja negativno utječe na naše tijelo. Dokazano je. Tijelo je stvoreno za kretanje i dobro se osjeća od fizičke aktivnosti. Stoga je najbolje ako možete izbjegavati statične položaje na poslu i mijenjati svoj radni položaj za stolom što je češće moguće.

Zato nemojte zaboraviti napraviti pauzu od mirnog sjedenja i mijenjajte svoj položaj u pravilnim razmacima – ne samo između sjedenja i stajanja, već i između različitih vrsta stolica.

Pomažu vam da budete u formi

Jednostavan i učinkoviti način mijenjanja radnog položaja je korištenje takozvanih aktivnih stolica. To je ergonomsko sjedenje koje na razne načine aktivira i jača mišiće leđa i trupa, poboljšava vaše držanje i povećava cirkulaciju krvi.

Činjenica je da aktivno tijelo također pozitivno utječe na razinu energije i na koncentraciju, što zauzvrat pridonosi povećanju učinkovitosti i produktivnosti.

Nekoliko varijanti na izbor

Balansne stolice, balansne lopte i stolice sedlo tri su primjera aktivnih stolica koje svojom ugrađenom nestabilnošću izazivaju ravnotežu i tjeraju tijelo na dodatni rad – a da sam napor ne primijetite.

Na stolici sedlo sjedite u poziciji jahača i automatski dobivate dobro držanje, dok ramena, kukovi i zglobovi koljena dobivaju dobrodošlo olakšanje. Ukoliko želite biti stvarno aktivni dok radite, tu je i stolni bicikl koji vam omogućuje da povećate razinu energije i izgaranje – potpuno vlastitim tempom.

Optimalna varijacija

Aktivne stolice iz AJ Proizvodi asortimana mogu korisno funkcionirati kao dopuna klasičnoj uredskoj stolici – ili obrnuto. Najbolje je raditi za elektropodiznim uredskim stolom, jer se tada lako možete prebacivati ​​između stajanja, normalnog sjedenja i aktivnog sjedenja.

Na taj način također osiguravate da svaki radni dan bude ispunjen energijom!