FOTO by TikTok @ilysmnails

Bizar

Akrilni nokti s maslacem od kikirikija? Da, postoje!

admin 10. rujna 2021.

Volimo kikiriki maslac, ali samo na žlicu...

Maslacu od kikirikija malo tko ne može odoljeti, ali neke osobe svoju ovisnost o njemu preslikavaju na neke čudne trendove. Akrilni nokti od ovog ukusnog namaza najnoviji je bizarni trend koji nas je ostavio bez riječi.

Na TikToku smo pronašli video u kojem korisnica @ilysmnails svojim mnogobrojnim sljedbenicima pokazuje kako napraviti ove, u najmanju ruku, neobične nokte.

Postupak počinje tako da se na nokat stavi kikiriki maslac, a potom se pritisne komad akrila na njega. Nakon toga nokat se “utopi” u staklenku od kikiriki maslaca te se lagano obriše višak. Nakon toga nokti se moraju sušiti kako bi poprimili odgovarajuću boju.

@ilysmnails

Smooth Peanut 🥜 Butter 🧈 Nail 💅🏽 ##nails ##nailtutorial ##acrylicnails ##beautyhacks

♬ Dougie x Breakfast x Chosen – Kuya Magik

Iako smo mislili da će svi koji vide ovaj bizaran trend ostati šokirani, komentari na objavi pokazuju da su mišljena podijeljena 50:50.

Iznenađujuće je koliko ljubav prema kikiriki maslacu može podržati razne “glupe” ideje.

Druga struja ljudi ne može shvatiti zašto se gotova hrana koristi u make up procesima. Još jedna zamjerka na ovaj trend je alergija i proces na ovaj prefini namaz, za koji mnoge osobe niti ne znaju da ga imaju.

Mislimo da je najpametnije držati se staromodnog načina manikure, s lakovima za nokte. Vjerujemo da u bogatom izboru brendova ima i onaj u boji kikiriki maslaca.