FOTO by Instagram @pink_pinkyhunter

Dom

Ako volite jagodu i bijelu čokoladu, onda morate isprobati ove sladoledne ruže!

Mia Vodopija 28. lipnja 2021.

Iako smo "ruža sladoled" ili sladoled u kornetu formiran u obliku ruže mogli vidjeti i prije, ovog ljeta nam je opet postao zanimljiv.

Sastavni dio svakog ljetovanja je sunčanje, kupanje, odmaranje i uživanje u odličnoj hrani. Svi znamo onaj osjećaj kada nas grije vrelo sunce, a mi uživamo u rashlađujućem okusu sladoleda iz obližnjeg kafića, slastičarnice, štanda sa sladoledima ili dućana.

Iako smo “ruža sladoled” ili sladoled u kornetu formiran u obliku ruže mogli vidjeti i prije, ovog ljeta nam je opet postao zanimljiv.

Iako je ovaj sladoled već niz godina popularan u raznim gradovima, promatrajući fotografije u posljednjih nekoliko dana, teško je ne primijetiti da su sladoledi u obliku cvijeća osvojili sve društvene mreže.

Svi su bili fascinirani ovakvim sladoledom. Sladoledi opisani hashtagom #roseicecream su izuzetno fotogenični.

Ako želite, recimo, napraviti buket korneta od desetak takvih umjesto pravih ruža, trebat će vam tri kutije – što bi moglo biti jeftinije od stvarnog buketa od 12 ruža!

Korisnici interneta se očito rado sjećaju tog “ruža sladoled” trenda jer možete vidjeti njihove nedavne fotografije na društvenim mrežama. Najljepše su one sladoledne ruže sa što više različitih boja, dok su najveći favoriti oni u delikatnim pastelnim nijansama.

Ako do sada niste probali trendi sladoledne ruže, imamo dobru vijest za vas! Brend Leone smatra da ništa ljubav ne opisuje bolje od vječne romanse između jagoda i vrhnja.

Ako ste fanovi kremastog sladoleda od jagoda s komadićima bijele čokolade, ove prekrasne ledene ružice možete nabaviti u Konzumu.