FOTO by home-designing.com

Dekor

Ako volite cvijeće i jastuke, imamo pravu stvar za vas!

Mia Vodopija 05. srpnja 2021.

Neovisno o tome gdje ih smjestite, uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice

Kod odabira ukrasnog jastuka, uvijek gledamo na to da estetski odgovara našem prostoru i odabranoj sobi u koju smo ga stavili. Naravno da je ‘materijal’ ukrasnog jastuka bitan, ali više nam je stalo do toga je li nam se zaista sviđa i paše li uz kauč ili krevet i posteljinu koju smo nedavno kupili.

etsy.com

Ovi cvjetni jastučići idealni su i za dnevni boravak jer tamo će ih, za razliku od spavaće sobe, svi gosti ipak moći primijetiti i iskomentirati. Neovisno o tome gdje ih odlučite smjestiti, bit će savršen modni dodatak koji će upotpuniti prostoriju.

37.49 $

Iako postoji mnogo izrada ukrasnih jastuka, ove koje vam danas donosimo imaju naglasak na cvijeću. Dekorativni jastuci od guste tkanine od baršuna s ručno ušivenim laticama cvijeća, izgledat će poput pravog cvijeća u vašem domu.

37.49$

Ovi cvjetni dekorativni jastuci dodaju raskošnu boju i živahnost vašem kauču ili sofi u dnevnom boravku ili pak vašem krevetu. Bez brige, ne morate ga spremati u ormar kada dođu hladniji mjeseci.

Slatki jastuk poslužit će kao cjelosezonski dekor u vašem domu.

37.49 $

Ako imate već dovoljno ukrasnih jastuka, ovaj cvjetni dekorativni jastuk bi bio savršen i poseban poklon za djevojčice, za vašu kćer, majku, prijateljice ili nekog drugog.

Sve jastučiće možete pronaći na stranici Etsy ili na Amazonu.