FOTO by IMDb

Film

Ako ste voljeli How I Met Your Mother, obožavat ćete How I Met Your Father!

Mia Vodopija 07. siječnja 2022.

Nova serija će premijerno biti prikazana u siječnju 2022.

Humoristična serija How I Met Your Mother završila je prije više od sedam godina, a obožavateljima i dalje nedostaju Robin, Barney, Ted i Lily.

Emisija će premijerno biti prikazana na Huluu 18. siječnja 2022. Službeni trailer prikazuje Sophie (Hilary Duff) i njen kaotičan život.

Radnja počinje 2021. i prikazuje Sophie sa svojom bliskom grupom prijatelja, koji žive u New Yorku. Baš kao što je Ted Mosby (Josh Radnor) vodio svoju djecu kroz uspone i padove upoznavanja, rada i njegovanja trajnih prijateljstava na Manhattanu, Sophie će svom sinu reći kako je i ona učinila isto.

Njezina se priča, međutim, događa u doba društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje. Debi ove serije izgledat će prilično drugačije od lansiranja originala u 2006., što dovodi do pitanja: Hoće li se COVID-19 spominjati? Hoće li Sophie spomenuti pandemiju u New Yorku?

Photo by: IMDb

Osim Hillary Duff, Francia Raisa glumit će Sophienu cimericu, Valentinu, dragu prijateljicu i stilisticu koja se nedavno vratila u New York s Londonskog tjedna mode, s novim britanskim dečkom po imenu Charlie. Ona je impulzivna i pustolovna, a Sophie se oslanja na Valentininu sposobnost da je razveseli bilo kada.

Photo by: IMDb

Za fanove Kim Cattrall, dobra vijest je da se ona pojavljuje kao naratorica, odnosno Sophie u budućnosti, govoreći svojoj djeci kako je upoznala njihova oca (poput uloge koju je Bob Saget, kao stariji Ted, glumio u originalu).

Mi jednostavno ne možemo dočekati ovaj spin off za koji se nadamo da će nas zabaviti i razveseliti baš kao i original.