FOTO by Face bra

Zabava

Ako ste mislili da ste vidjeli sve, bacite pogled na grudnjak za lice koji smanjuje podbradak!

Krešimir Šustić 17. lipnja 2020.

Navodno zateže kožu, smanjuje podbradak i preoblikuje konture lica!

Za neke stvari koje pronađemo online nismo sigurni bismo li ih svrstali među bizarne ili je riječ o nečem ozbiljnom što nam uistinu može pomoći.

S obzirom na to da u današnje doba na tržištu postoji milijarde proizvoda i raznih izuma, konkurencija za stvaranje nečeg novog je ogromna.

Tvrtka Face Bra svojim je pomalo bizarnim i čudnim izumom navodno osvojila dame diljem svijeta i pomogla im da se riješe vječitog problema, podbratka.

Grudnjak za lice djeluje jednostavno, zavežete ga oko glave tako da donji dio bude na podbratku i voila, 1 cm dvostruke brade nestaje.

Iako na prvu djeluje kao proizvod u kojeg se ne polažu sve nade ovoga svijeta, proizvođači su očito prilično sigurni jer moguće je dobiti puni povrat novaca u roku od 30 dana ako niste zadovoljni.

Kako tvrde, nije potrebna bolna dijeta, sati trčanja ili naporne vježbe, već samo običan mali grudnjak za lice koji će vam pomoći i u zatezanju lica i u preoblikovanju kontura lica.

Dodatnu težinu na svom trbuhu možemo sakriti pomoću širokih majica, ali kada je riječ o našem licu, podbradak je vrlo uočljiv i ne može se sakriti.

Korištenjem 40 minuta 3-4 puta tjedno, navodno se počinje primjećivati ​​smanjenje masnoće na bradi koje se nakupilo svih ovih godina.

Na njihovoj službenoj web stranici postoje i deseci pozitivnih kritika, gdje kupci zaista hvale ovaj proizvod, no zbog svojih slika izgledaju pomalo smiješno.

Svoj primjerak možete nabaviti na LINKU i krenuti s metodom za koju je inače potrebna estetska kirurgija.