FOTO by Sisley

Moda

Ako ste gošća na vjenčanju, ova Sisley baby blue haljina mogla bi vam zapeti za oko!

Antonija Andabak 10. ožujka 2021.

Koketna, romantična, ženstvena...ova se haljina doista može pohvaliti mnogim adutima!

Dolazak lijepih dana u glavama strastvenih modnih eksperata ne znači samo uživanje u odabranim modnim kombinacijama na glavnoj gradskoj špici već i pripremanje kombinacija za svečanije trenutke koji vas nesumnjivo čekaju!

Romantične siluete, čipkica, midi krojevi i blago izražen struk predstavljaju modni imperativ ove sezone, osobito kada je riječ o haljinama namijenjenim za svečanije prigode.

Jednu takvu, rekli bismo – savršenu, pronašli smo na web shopu modnog brenda Sisley, koji svoje kolekcije bazira upravo na ženstvenim, veoma elegantnim modnim komadima. Ti komadi šalju jasnu poruku: “Ova žena ima stila!”

Svoj stil jasno možete izraziti Sisley haljinom u nježnoj, baby blue nijansi za koju smo sigurni da će zaintrigirati svaku fashionisticu kojoj se uskoro sprema odlazak na svečanu prigodu! Dužine oko listova, s podstavom do koljena daje potrebnu zaigranost kojoj doprinosi suptilno lepršavi kroj haljine.

Sisley haljina, 1.180 kn

Lagano istaknut struk možete dodatno naglasiti remenom u nježnoj boji ili pak onom vibrantnom nijansom koju ćete uskladiti sa sandalama na visoku petu i pokojim modnim detaljem, što će reći da je haljina veoma zahvalna za kombiniranje s detaljima živahnijih tonova, ali i onih iz skupine blagih nijansi.

Sisley haljina, 1.180 kn

Cijena ove haljine iznosi 1.180,00 kuna i s obzirom na to da znamo kako svečanije haljine iziskuju izdvajanje većih svota novaca, ova cijena čini sasvim prihvatljiv iznos za komad kojeg ćete moći nositi u više navrata, bitno je naravno, obratiti pozornost na detalje, koji čine znatnu razliku, no to znate, zar ne?