Ako se ne slikate u Flamingo pozi kao da se niste ni slikali

Engineer 14. lipnja 2019.

Novi trend "Insta poze" zaludio je i poznate i nepoznate prilikom

“Daj Duck Face, bez toga je bez veze” – reče frendica frendici i opali fotku za Instagram naslovnicu.

Nekada je fotografija bez tzv. “duck face” bila nezamisliva i ako sukladno s blicom niste uvježbano i smisleno napučili usne, kao da se niste niti slikali.

Nakon nekog vremena “Duck Face” je otišao u zaborav i novi trend je zasjeo na postolje. Riječ je o “Fish gape” pozi koja je svojevremeno pomela “Duck face” i jedno vrijeme uživala svoju popularnost.

Sjetit ćemo se još slavnih “Bambi Pose” i “T. Rex Hands” poze za koje nećemo trošiti riječi, ali shvatili ste kako fotke po životinjskom obrascu funkcioniraju.

Danas, uz nove trendove, bilo je pitanje vremena koja će životinja, nakon patke, ribe, Bambija i T.Rexa  dobiti počasno mjesto u koreografiji prilikom slikanja.

Izgleda da smo dočekali vrijeme kada je “nova životinja na slikama” i riječ je, ni manje ni više, nego o Flamingu. Riječ je o pozi koja zahtijeva ravnotežu i koju ćete teško izvesti nakon par koktela, stoga vrijeme je za početak vježbanje i stajanja na jednoj nozi kako bi i vi mogli ući u “Flamingo” klub“.

Svi znamo kako izgleda i što predstavlja Flamingo, stoga prekidamo s riječima i nastavljamo sa slikama kako biste bolje upoznali i što prije uvježbali ovu pozu.

Uđite u klub zajedno s Beyonce, obitelji Kardashian, Kendall Jenner, Joan Smalls, Hailey Bieber i ostalim poznatim i nepoznatim koji su od nedavno članovi već navedenog kluba.

View this post on Instagram

Kaleidoscope 🏝

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Jeste već napravili svoju Flamingo Instagram naslovnu sliku?