Astro

Ako prilazite ženi Vagi, ovih 8 stvari bitno je znati!

Antonija Andabak 22. listopada 2020.

Poštena. Predana. Intelektualka. Kreativna - Žena Vaga.

Vaga voli ljude, no također, ona može biti bolno sramežljiva.

Ona cijeni fine stvari u životu no s druge strane ne treba glamur i blještavilo. Čitanje poezije za nju je jednako oduševljavajuće iskustvo kao i najfinije vino ili otmjen restoran.

Vage su sve u jednom, ali ipak postoje određene stvari koje morate znati o ženi rođenoj u znaku Vage prije no što ju pozovete na večeru.

1. Vage su nepopravljive romantičarke

Vaga na prvu ima stav i gard ali ona ima velike snove koji kolaju umom i srcem. To je žena koja je u životu doživjela ljubavno razočaranje, baš kao i svatko od nas, no ona nikada neće dozvoliti da ju to spriječi da i dalje vjeruje u sretne završetke i vječnu ljubav.

Ona prihvaća rizik nerealnih očekivanja, no ne morate brinuti da će vas time preplašiti jer ih žena Vaga mudro drži za sebe dok ne zadobijete njeno povjerenje.

2. Žena Vaga je intuitivna

Vrlo je otvorena prema shvaćanju kako svijet funkcionira, a njena zrelost je istodobno bogatstvo i ono na što se možete osloniti. Vage često odlutaju u svojim mislima i time ponekad propuštaju događaje koji se zbivaju ispred njih. U isto vrijeme, ona zna kako doprijeti do gotovo svake osobe.

Visokog stupnja empatije, Vage će uvijek biti rame za plakanje i neće odustati od osobe sve dok joj ne kaže točno što joj je na umu.

3. Žena rođena u znaku Vage je stabilna

Ona uvijek dobro razmotri sve opcije, važući ih prije donošenja odluke o kojoj se prethodno temeljito informirala. Rijetko igra ulogu posrednika i ne gravitira prema konfliktima, no ako se nađe unutar žustre rasprave, znat će se izboriti za sebe.

Ne samo da Vage održavaju balansiran odnos unutar kuće i van nje, nego teži vlastitoj stabilnosti. Ovime ne želimo reći da Vage uvijek znaju odabrati između glave i srca, jer ona tome ne teži već će naći najbolje rješenje slušajući oboje.

4. Žena Vaga je šarmantna

Kada je riječ o ljubavi, Vage su na ovom području vrlo tradicionalne i rekli bismo, staromodne. Otkrit ćemo vam tajnu-ona obožava udvaranje. Ništa manje od toga ne dolazi u obzir.

A ako ste dovoljno sretni da hodate s takvom ženom, pripremite crvene ruže i večeru uz svijeće. Šarmantna kakva je, ponašat će se vrlo damski i profinjeno, te isto kavalirsko ponašanje očekuje od svog pratitelja. Sve dok imate poštene namjere, s njom ste na dobrom putu.

Na kraju dana, ovoj ženi neće biti bitna cijena šampanjca popijenog uz večeru. Ona će biti koncentrirana na vaš trud koji ste uložili u vrijeme i mjesto provedeno s njom.

5. Nesebična je

Uvijek stavlja potrebe drugih ispred svojih. Ona je uvijek tu za svoje prijateljice i nikad ne otkazuje dogovore, ona iznad svega poštuje svačije vrijeme.

Njena nesebičnost za nju ponekad može biti destruktivna. Umjesto da se u ključnim trenucima posveti sebi i brine za sebe, ona najviše svog vremena potroši na brigu o ljudima koje voli.

6. Žena Vaga je svima prijatelj

Nikada je ulazi u konflikt “vruće glave”, ona zazire od agresivnih prepirki i nikada joj nije namjera imati neprijatelje. Još jedna interesantna činjenica jest da Vage najmanje tračaju, zapravo…tračanje u svijetu Vaga je potpuno gubljenje vremena.

U očima ove žene, svatko na ovom svijetu ima svoju vrijednost. Lako se sprijateljuje no također drži kulturnu distancu što ponekad znači da ćete teže doprijeti do Vage kada je u pitanju romantično zbližavanje.

7. Ova žena se dobro zabavlja i na kauču i u gradu

Žene Vage privlači živahnost i smijeh, a ona je u svom najboljem izdanju kada je u društvu nekoga tko se brine za nju. Jednako je lako možete pronaći sklupčanu s dobrom knjigom kao i u caffe baru ili restoranu okružena veselim društvom.

Nije tajna da ima tendenciju biti sama i to joj ne smeta niti pokušava promijeniti jer je žena kreativnog duha koji dolazi do izražaja u samoći. Vage pronalaze ljepotu u jednostavnim stvarima i prepoznaju važnost povezivanja s umjetnošću i ostajanja u vezi s njom.

Kada Vaga izgubi doticaj s prirodom, riskira da izgubi kontakt sa samom sobom.

8. Neodlučna je

Njena želja da pronađe moralnu sredinu može raditi protiv nje. Vaga je perfekcionistica i pribojava se da će je mala pogreška udaljiti od njenog Zen-a. Čak i najbanalnije odluke za nju mogu biti velike i zastrašujuće pa savjetujemo da planiranje večere preuzmete u svoje ruke.

Ipak, neodlučnost je čini pravednim borcem i pouzdanim partnerom. Uvijek će dati šansu muškarcu koji joj se udvaraju stoga ne gubite vrijeme na komunikaciju s njom po pravilima modernih tehnologija.

Uz sve nabrojano, zasigurno ste još više zaintrigirani za druženje s ovo emotivnom, sexy i kreativnom ženom Vagom.