FOTO by PR

Promo

Ako niste stigli kupiti poklon, imamo najbolju ideju za vas!

PR 23. prosinca 2021.

Sjajna ideja za personalizirani poklon u zadnji čas

Za sve koji nisu ranije stigli pripremiti svoje poklone , a htjeli bi pokloniti nešto posebno, imamo sjajnu ideju koju možete realizirati u pola sata.

Sve što Vam je potrebno je Vaš pametni telefon sa lijepim uspomenama. Sa svojim pametnim telefonom odete u jednu od preko 130 lokacija u Hrvatskoj koje imaju uslugu trenutnog ispisa fotografija. Možete ju pronaći u dm-u, Mülleru i Tisak Media centrima.

Sa svojim telefonom se spojite na uređaj za trenutni ispis fotografija, odaberete posebne fotografije za koje znate da će razveseliti vaše drage ljude i izradite te fotografije odmah.

Nakon što ste ih izradili, možete ih staviti u okvir i vaš poklon u zadnji čas je spreman.

Fotografije mogu biti raznih formata, klasične ili s raznim dizajn predlošcima, možete stavljati i tekst na njih, a možete izraditi i foto čestitku.

Osim što mogu biti predivan poklon, instant print fotografije mogu biti i prilog uz poklon, tako će svakako osoba koju darivate, po fotografiji znati koji poklon je namijenjen baš njoj.

Imamo i još jednu sjajnu opciju za izradu fotografija!

Ako imaš puno fotografija koje želiš izraditi u klasičnim formatima, predstavljamo ti novu opciju idealnu upravo za to. Naruči svoje fotke putem mobilne aplikacije i naknadno ih pusti u izradu u najbližoj poslovnici s uslugom trenutnog ispisa fotografija – u 3 jednostavna koraka:

  1. Preuzmi CEWE Fotosvijet mobilnu aplikaciju  i na početku odaberi željenog partnera u čijoj poslovnici želiš preuzeti fotografije, a zatim na kraju izbornika odaberi „Instant fotografije“.
  2. Fotografije koje želiš razviti odaberi iz udobnosti svog doma, zajedno s idealnim mjestom preuzimanja i zatim pošalji narudžbu za koju će ti potvrda ubrzo stići na mail adresu.
  3. Nakon što dobiješ potvrdu narudžbe, nakon 15 minuta, a unutar 2 dana uputi se u odabranu poslovnicu i na ekranu fotokioska za način prijenosa odaberi „Kod za preuzimanje“, unesi kod iz potvrdnog maila i ispiši svoje ranije poslane fotografije. Na kraju ih plati na blagajni poslovnice.

Uživaj u svojim uspomenama i savršenim personaliziranim poklonima u zadnji čas! Želimo ti sretan Božić i sretnu i uspješnu 2022. godinu.