FOTO by Instagram @elladvornik / Dedoles

Poznati

Ako može Ella Dvornik, možeš i ti – vježbaj od kuće!

Mia Vodopija 03. rujna 2021.

Ne kaže se uzalud zdrav duh u zdravom tijelu!

Jesensko vrijeme nam je pokucalo na vrata već krajem kolovoza, pa sada uživamo u ugodnim temperaturama i preostalim sunčanim danima prije jesenske hladnoće.

Kako se promjene događaju u prirodi, tako je vrijeme da poradimo i na sebi. Prehrana kojom povećavamo unos voća, povrća i zdravih masti, uvijek je dobra ideja, a pogotovo u periodu kada se šmrcanje vraća na velika vrata!

Osim pravilnom prehranom, imunitet možemo osnažiti i vježbanjem. Osim šetanja i hodanja, u sigurnosti vlastitog doma možete gledati YouTube videe yoge, pilatesa i ostalih vježbi rastezanja kojima ćete pridonijeti boljem držanju svog tijela i jačanju tonusa mišića!

105.00 kn

Što god da odaberete, šetanje, jogging, rolanje, yogu, pilates, vježbe snage u prirodi, u domu ili u teretani, bitno je odabrati funkcionalnu odjeću koja će vam dobro poslužiti

105.00 kn

Ella Dvornik je u svom nedavnom Instagram postu napisala kako jedino mjesto na koje ide bez ikakvih boja je teretana – “samo da me nitko ne gleda, ne želim se isticati, samo uklapanje u masu na najjače.

149.90 kn

Iako Ella odlično izgleda nakon dvoje djece, ona sama misli da ne može nositi boje u teretani sve dok ne dobije trbušne mišiće – „a onda može i crop top u neonsko žutoj boji“.

105.00 kn

Ako poput Elle i vi ne želite nositi boje dok vježbate, mi smo tu da vas uvjerimo u suprotno! Dedoles tajice za vježbanje su vesele tajice od kvalitetnog materijala i zabavnog dizajna.

105.00 kn

One pružaju savršenu udobnost tijekom bavljenja fizičkom aktivnošću, a njihove boje će vas ‘dignuti’ zbog čega ćete poželjeti nositi ih opet i opet.

Dedoles vesele tajice možete kupiti preko linka OVDJE.