FOTO by flexispot

Zabava

Ako imate uredski posao, ovaj radni stol “na pedale” idealna je stvar za vas!

Antonija Andabak 13. ožujka 2021.

Malo rekreacije za vrijeme radnog vremena? Potpisujemo!

Lockdown je mnoge ljude natjerao na rad od kuće, a mjesto koje vas je ranije asociralo na opuštanje, pretvorio se u vaš mali ured u kojem provodite više sati u sjedećem položaju. Sigurni smo da vam je već dozlogrdilo sjedenje, a osjećaj grižnju savjesti itekako je prisutan na samu pomisao koliko sati provedete sjedeći.

Isto tako znamo da ste već razmišljali kako takav posao učiniti barem malo aktivnijim. Naišli smo na savršenstvo bez mane – barem kada je riječ o spravi na kojoj možete i raditi i vježbati!

FlexiSport zanimljivim je rješenjem sredio dvije muhe jednim udarcem i to kombinirajući vježbanje i obavljanje poslovnih zadataka. Reći ćemo da je ovaj sobni bicikl rješenje za one koji maštaju o tome kako bi na poslu rado bili aktivniji, a zbog prirode istog, jedino što osjećaju jesu trnci u nogama od višesatnog statičnog položaja cijelog tijela.

Donji dio ove sprave za vježbanje tipičnog je izgleda sobnog bicikla, no FlexiSpot bicikl umjesto ručki ima radni stol koji omogućuje rad na prijenosnom računalu, rješavanje papirologije, pregledavanje dječjih domaćih zadaća, učenje za ispit… U suštini, omogućuje vam da istovremeno budete jednako produktivni na području fizičke i poslovne aktivnosti.

Ako nas pitate, ovakvi bi se sobni bicikli trebali naći u svakom uredu! Također, ono što znamo jest da ova sprava za fizičku aktivnost i nije novost na tržištu, a svojevrsno “boom” dogodio se zahvaljujući videu na popularnoj društvenoj platformi TikTok na kojem je korisnica treyfoundjules pokazala kako ona učinkovito obavlja radne zadatke i lagano pedalira.

@treyfoundjules

For all my WFH friends ✨ ##flexispot ##flexispotambassador ##amazonfinds ##amazonmusthaves ##amazon

♬ 아무노래(Any song) – kozico0914

Osim što možete raditi u udobnosti svog doma, ovaj sobni bicikl za lijepog vremena iznesite na terasu te na par sati zaboravite na neudoban stolac koji samo narušava vaše zdravlje.

Sobni bicikl/radni stol s pedalama možete naručiti OVDJE.