FOTO by Adidas

Moda

Ako imate kod kuće Simpson fana, imamo pravu stvar za njih!

Mia Vodopija 15. lipnja 2021.

Sportski komadi zrače jednostavnošću i elegancijom, a na adidas web shopu pronašli smo novitet koji nas je očarao - Simpson adillete natikače.

Za sve vas koji se veselite ljetu, napokon možete odahnuti. Vrijeme je zbilja toplo, što znači da se izbor odjeće i obuće svodi na one komade u kojima se osjećamo prozračno i ugodno, na one odjevne predmete u kojima nam neće biti dodatno vruće.

Kako bismo mogli obavljati aktivnosti tijekom dana, posežemo za laganim materijalima uz koje se osjećamo poletno.

Na policama omiljenih trgovina smjestili su se razni modeli sandala, cipela i natikača u kojima će naše noge imati svu potrebnu svježinu. Ponuda je zaista ogromna, a mi jedva čekamo vidjeti kako će se nositi na gradskim ulicama i koji će ove godine zasjesti na tron.

Natikače su postale glavni favoriti kada je u pitanju najudobniji izbor za naša stopala. Nosimo ih u raznim kombinacijama, na plažu, kod kuće i naravno u neizostavnim casual izdanjima.

Sportski komadi posebno su nam dragi jer pašu i uz suknje i uz hlače, a uz sve to zrače jednostavnošću i elegancijom. Tražeći one koje najviše volite, na adidas web shopu pronašli smo novitet koji nas je očarao – Simpson adillete natikače.

Dolaze u narančasto bijeloj boji, a krasi ih motiv Lise Simpson. Marljiva, pametna i poduzetna, Lisa je mnogima ostala u dobrom sjećanju pa se ne bismo bunili hodati u natikačama s njezinim likom.

Brend koji je poznat po izradi sportske opreme jasno pokazuje kako se kroje trendovi. Simpson adillete možete pogledati klikom na LINK.