FOTO by Nike

Moda

Air Jordan 1 tenisice „Praline“ u luksuznoj boji karamele prava su modna poslastica!

Daria Lovrić 15. rujna 2023.

Satinirane vezice i nude nijansa razlozi su zbog kojih ovaj model odiše luksuzom!

Kada govorimo o sportskoj odjeći i obući, jedan od najpopularnijih svjetskih brendova je Nike. Ikonski modeli tenisica svake sezone dobivaju osvježenje i nikad nam ih nije dosta. Iako se još uvijek ne možemo odreći otvorene obuće, svjesni smo da je jesen iza ugla i da će se to kroz nekoliko dana promijeniti.

Air Jordan 1 "Praline" 1
Air Jordan 1 “Praline”

Kao strastveni ljubitelji tenisica s nestrpljenjem pratimo što nam donosi Nike u nadolazećim mjesecima. Upravo tako, otkrili smo predivan novitet koji nas je razoružao i očarao.

Air Jordan 1 "Praline" 2

Riječ je o Air Jordan 1 modelu tenisica, imena „Praline“. AJ1 u ovom modelu spaja vrhunsku kožu u boji karamele s luksuznim satiniranim vezicama koje mu daju dašak ekstravagancije i skupocjenu profinjenu notu.

Air Jordan 1 "Praline" 3

Kombinacija bijele boje te detalja poput prepoznatljivog Nike znaka, potplata i vezica u nude nijansi predstavljaju savršen kontrast i čine ovaj par nosivim u svim modnim kombinacijama i stilovima.

Ove elegantne tenisice odličan su izbor za one koji se vole istaknuti u masi, s obzirom na to da se radi o vrlo profinjenom izdanju. Odlično će izgledati uz omiljeni par traperica i klasičan t-shirt u ležernim varijantama, a i uz pletene jesenske haljine i kožne jaknice.

Air Jordan 1 „Praline“ možete potražiti kod odabranih prodavača i na Nike službenoj stranici, po cijeni od €189.99.