Make-up

Ageness Beauty Institut – za zdrave i nokte u trendu!

Viktoria Mikulić 21. lipnja 2017.

Isprobajte OPI Infinity visokokvalitetne lakove za nokte i prepustite se u ruke stručnjaka!

OPI polutrajni lak – Lak za nokte, ukoliko nije kvalitetan, može učiniti štetu površini vaših noktiju. Zato u Ageness Beauty Institutu koriste visoko kvalitetne OPI lakove koji imaju jednu od najvećih paleta nijansi lakova te nekoliko puta godišnje izlaze s najnovijim trendovima.

Sve više klijentica želi prirodne i  zdrave, njegovane nokte. OPI Infinity polutrajni lak svoju posebnost svakako može pripisati tome što je postojan do 10 dana, a intenzivno sjaji iz dana u dan bez potrebe popravljanja. Revolucija u lakiranju noktiju dosegla je vrhunac u jednostavnosti nanošenja boje, ali i dugotrajnoj postojanosti OPI Infinite Shine laka. Sretna dobitnica indigo plave nijanse OPI laka je Đurđica Rajher. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Ovaj lak izvrsno povezuje prirodni nokat s bojom te preventivno djeluje na neželjeno žutilo noktiju. Nanosi se jednostavno u tankim slojevima, kao i normalan lak za nokte. Jednako tako se i skida, normalnim odstranjivačem lakova za nokte bez nepotrebnih komplikacija folijom te bez čekanja. Prednost OPI Infinite Shine je u tome što se ne mora sušiti u  UV ili LED lampi, što je u današnje vrijeme vrlo bitno za nježnu kožu ruku i zdravlje noktiju.

Za proljeće/ljeto 2017., OPI je lansirao neodoljivu Fiji kolekciju prepunu veselih boja koje svakome noktu daju poseban sjaj. U Ageness Beauty Institutu naići ćete na mnoštvo različitih nijansi i koju god da odaberete, nećete pogriješiti. OPI polutrajni lak.

#živopisna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Ageness Beauty Institut, dijelimo indigo plavu nijansu iz OPI Fiji kolekcije za proljeće/ljeto 2017. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.