FOTO by IMDb

Film

After We Fell – ove jeseni jedva čekamo zaljubiti se

Mia Vodopija 29. rujna 2021.

Netflix, dekica, topla čokolada i hladna jesenska večer...

Jesensko doba je vrijeme hladnoće i grijanja – i pri tome ne mislimo na radijatore. Ako ste romantična osoba i volite zanimljive filmove, imamo nešto baš za vas!

After We Fell nadolazeći je romantični dramski film temeljen na hit-romanu After We Fell. To je treći film iz serije After filmova. Premijera u Sjedinjenim Državama i diljem svijeta je u listopadu 2021.

Film su 3. rujna 2020. najavile zvijezde filma Josephine Langford i Hero Fiennes Tiffin. Najavljen je i četvrti dio, After Ever Happy.

IMDb

U ovom novom filmu, Tessa i Hardin započinju novu razinu svoje veze nakon kratkog odvajanja u filmu After We Collided. Naravno, imaju puno izgubljenog vremena koje moraju nadoknaditi, ali stvari u njihovoj vezi još uvijek nisu savršene, čak i nakon njihovog velikog pomirenja.

IMDb

Veze ponekad mogu biti teške i pune nesporazuma, a čini se da će se Tessa i Hardin suočiti s većim preprekama kako Tessina karijera napreduje u Seattleu. U traileru se čini da je Hardin odlučan u povratku u Veliku Britaniju nakon što on i Tessa završe fakultet.

Na kraju, Tessa i Hardin moraju odlučiti je li vrijedno boriti se za njihovu ljubav ili je vrijeme da svatko krene svojim putem.

IMDb

Osim toga, možda će se pojaviti i neki novi ljudi i potencijalni novi partneri – morat ćemo pričekati i saznati! Ako ste jako znatiželjni, možete sami pročitati knjigu kako biste saznali što se sljedeće događa.

Postoji li nešto romantičnije od gledanja Netflixa pod dekicom i sanjarenja o vlastitim ljubavima? Mi mislimo da nema!

Opustite se ovog listopada uz ovaj romantičan film i zaboravite na sve brige.