Handmade

AE Design – izrada jedinstvenih odjevnih komada po mjeri!

Viktoria Mikulić 24. studenoga 2017.

Kreacije koja će vam stići u ruke točno onakve kakve ste zamislili!

Odjeća po mjeri – Iako se do tada profesionalno bavila sportom, Ana Edišar je 2015. godine osnovala poduzeće čija je glavna djelatnost izrada odjevnih predmeta po mjeri. Ova dizajnerica oduvijek je zaljubljenik u modu, a prvi put se susrela s kreiranjem još u djetinjstvu, gledajući majku kako joj izrađuje odjeću prema vlastitoj zamisli.

Odjeća po mjeri

Poduzeće AE Design, čije je sjedište u Koprivnici, dobilo je naziv prema inicijalima mlade dizajnerice, a s obzirom na to da se radi o dizajniranju, normalan slijed bio je nastavak ‘Design’.

 

Ova kreativka je prilikom studiranja imala priliku raditi u poznatom zagrebačkom salonu muške odjeće u kojem je od iskusnih krojača naučila mnogo toga vezano za muška odijela. Tada je zavoljela izradu muške odjeće te joj je cilj kroz nekoliko godina napraviti mušku odjevnu liniju. Trenutno se uz žensku i dječju odjeću, u ponudi može pronaći i pokoji muški odjevni predmet. Odjeća po mjeri

Odjeća po mjeri

Poduzeće AE Design specifično je po tome što u svaku izradu odjevnih komada uključi i osobu koja se taj isti odjevni komad naručila. Uz želje kupca i sugestije dizajnerice, osmisli se,a potom i izrađuje jedinstveni odjevni predmet, čija je kvaliteta neupitna.

Sličnu suradnji ostvarili su s gitaristom Ivana Zaka, te kreirali odjeću za videospot pjesme ‘Naučila si me’, a pred njima su i brojne druge kampanje koje će zasigurno proći veoma uspješno. Odjeća po mjeri

Svaka vaša zamisao ili davno zaboravljena stvar u ormaru može postati pravo osvježenje uz AE design. Ovaj zanosan salon možete pronaći u Koprivnici, na adresi Florijanski trg 13, a za detaljnije informacije o odjevnim predmetima, posjetite njihovu Facebook stranicu ili Instagram profil.

 

#AE Design IGRA DARIVANJA

U suradnji s AE Design, jednu sretnicu nagradit ćemo prekrasnom majicom s jedinstvenim detaljima na rukavu. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica majice modnog brenda AE Design je Sandra Domaćinović. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.