FOTO by First4Hampers

Ljubimci

Adventski kalendar u obliku kosti unose blagdane u pseće živote

admin 25. rujna 2020.

Zašto i vaš četveronožni ljubimac ne bi odbrojavao dane do Božića?

Svake godine blagdanski ugođaj kreće sve ranije stoga nema potrebe čuditi se ako već kroz idući mjesec ugledamo prve lampice unutar trgovačkih centara i čujemo prve božićne pjesme na radio stanicama.

Blagdanski duh uskoro će se početi širiti gradom, a na vama je da ga prigrlite i prepustite se svoj čaroliji koju nosi sa sobom.

Možda nikad nismo razmišljali o tome kako nas ljubimac doživljava blagdane i svu strku koja s njima dolazi, ali on osjeti da u tim danima vlada veća doza sreće, pozitive i dobre volje.

Ako još niste maksimalno razmazili svog psa onda je vrijeme da i njega uključite u blagdane i upoznate ga s iščekivanjem koje nam donosi adventsko doba.

Adventski kalendar u obliku kosti savršen je početak da svom psu objasnite kako u prosincu postoje 24 dana u kojima iščekujemo Božić, a svaki dan se častimo sitnicom iz kalendara koja nam uljepša dan.

U obliku kosti, ovaj adventski kalendar sadrži 24 poslastice koje će vašeg ljubimca razveseljavati iz dana u dan, a kako bi osjetio posljednji dan adventa u sredini se nalazi posljednja i najveća kost.

Ovi keksići napravljeni su od prirodnih sastojaka i bez obzira na to što izgledaju kao čokoladni keksići, oni su posve sigurni za vašeg ljubimca.

Omogućite i svom ljubimcu da osjeti čar blagdana i iščekivanje koje dolazi uz njih, a uz ovaj adventski kalendar to ne bi trebao biti problem.

Iako ga trenutno nema na zalihi, ovaj pseći adventski kalendar od 20$ trebao bi biti dostupan ubrzo jer ipak se blagdani bliže, stoga ne zaboravite redovito čekirati FIRST 4 HAMPERS web trgovinu.