Adventska kućica koju morate posjetiti ako se želite zagrijati

Engineer 04. prosinca 2019.

Pronaći ćete najveći izbor toplih alkoholnih napitaka

S početkom Adventa krenule su i niske temperature kojima već sad teško odolijevamo. No ako je to predznak za snijeg koji će nam uljepšati blagdane stisnut ćemo zube, dobro se obući i na sve moguće načine pokušati zagrijati naše tijelo.

Ako ste već koju večer posjetili zagrebački Advent sigurno ste se uvjerili u niske temperature koje dolaze kako noć padne.

U takvim situacijama moramo pronaći mjesto na kojem ćemo se zagrijati i puni elana nastaviti uživati u blagdanskoj atmosferi metropole.

Na Europskom trgu smjestila se adventska kućica prepuna alkoholnih pića i mirisnih začina od kojih nastaju topli punčevi koji će zagrijati vaše tijelo i dušu.

Wintermeister, Tom & Jerry, Di si za Novu, Ne znam di ću za novu i Grinch Punch samo su neki kreativni nazivi pića koja možete pronaći.

Mi smo probali Grinch Punch s Irish ginom i možemo zaključiti da je jedna doza dovoljna da vas zagrije, oraspoloži i ubaci u blagdanski štih.

Kućica je smještena tik do pozornice na Europskom trgu, ali ako slučajno budete imali problema s pronalaskom iste samo pratite miris začina koji ju okružuje.